baš se promijenila

Bivša srpska snaha strasno je ljubila svojeg partnera, a u pripijenoj je haljini ponosno istaknula bujne obline

Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima i Andre Lemmers Profimedia 1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima i Andre Lemmers - 2 Adriana Lima i Andre Lemmers - 1 Adriana Lima i Andre Lemmers - 3 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 1 Adriana Lima i Izabel Kovačić - 2 Adriana Lima Adriana Lima - 2 Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima i Andre Lemmers +2 Adriana Lima (Foto: Getty Images) Galerija

Adriana Lima i Andre Lemmers bili su jedne od glavnih zvijezda na premijeri filma "Air" u Los Angelesu.

Slavna brazilska manekenka i bivša srpska snaha Adriana Lima zablistala je na svjetskoj premijeri filma ''Air'' u Los Angelesu, gdje se nije suzdržala od razmjenjivanja sočnih poljubaca sa svojim dečkom Andreom Lemmersom.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

Bivša anđelica Victoria's Secreta pojavila se u crvenoj haljini koja je istaknula njezine obline, a njezinoj ljepoti nije odolio ni Andre, koji je nije prestajao ljubiti čak ni pred fotografima.

Par je prošle godine dobio sina, kojemu su dali ime Cyan Lima Lemmers, a njima blizak izvor rekao je za People da je neobično ime inspirirano prekrasnim bojama mora na odredištima poput Maldiva, Bahama i Bora Bore.

"Cijan je boja između zelene i plave u spektru boja", pojasnio je izvor.

Adriani je to treće dijete jer već ima dvije kćeri, 12-godišnju kćer Valentinu i 9-godišnju Siennu, koje je dobila s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem.

Ona i Andre zajedno su dvije godine, a prvi put zajedno su viđeni na crvenom tepihu na Venecijanskom filmskom festivalu u rujnu 2021. Vijest o trudnoći objavila je na videu na TikToku u kojem je pokazala pozitivan test na trudnoću.

Adriana se proslavila kao Viktorijina anđelica, a revije poznatog brenda donjeg rublja otvarala je u pet navrata, 2003., 2007., 2008., 2010. i 2012. godine. Usto je surađivala i s nekim najpoznatijim modnim imenima, poput Giorgia Armanija, Vere Wang, Louisa Vuittona, Prade, Christiana Diora i Anne Sui.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju David Guetta i Jessica Ledon - 1 David Guetta i Jessica Ledon - 2 David Guetta i Jessica Ledon - 3 David Guetta i Jessica Ledon - 4 +17 David Guetta Celebrity Šuškalo se da im je presudila razlika od 24 godine, ali nove prisne paparazzo fotke ipak govore drugačije!

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle - 1 +11 Susan Boyle - 2 Nekad i sad Nekad veliku svjetsku senzaciju danas rijetko vidimo, zato je iznenadnim posjetom malom hotelu izazvala pravu pomutnju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene