Evo koliko se promijenila!

Nekad veliku svjetsku senzaciju danas rijetko vidimo, zato je iznenadnim posjetom malom hotelu izazvala pravu pomutnju!

Susan Boyle Susan Boyle Profimedia 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle - 1 Susan Boyle - 2 Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) +5 Susan Boyle (Foto: Profimedia) Galerija

Susan Boyle pojavila se nakon dugo vremena u javnosti, i to u jednom hotelu u Irskoj, gdje je uživala u mirnom odmoru.

Britanska pjevačica Susan Boyle, koja se 2009. godine proslavila u talent showu "Britain's Got Talent" rijetko se pojavljuje u javnosti, no nedavno je uhvaćena na mirnom odmoru u Irskoj, gdje je izazvala pravo oduševljenje obožavatelja.

Pogledaj i ovo Susan Boyle (Foto: Profimedia) kako se promijenila! Ovu ženu svijet je upoznao 2009. zbog posebnog talenta, a njezina životna priča i potpuno drugačiji izgled i danas su izvor inspiracije

61-godišnja pjevačka senzacija nedavno je provela neko vrijeme u hotelu Knock House u Mayou na zapadu Irske, gdje je dobro raspoložena pozirala s uzbuđenim mještanima, a onda se i hotel u kojem je boravila pohvalio posjetom slavne gošće.

"Bilo nam je zadovoljstvo ponovno poželjeti dobrodošlicu Susan Boyle u Knock Houseu. Susan je nevjerojatna dama i uvijek je volimo vidjeti kada se iznova vraća u hotel Knock House. Ovdje je na slici s ljupkim Desom Duganom iz tima Senior Timesa", napisali su uz objavu.

Nakon što su otkrili da je omiljena zvijezda showa "Britain's Got Talent" posjetila njihovo mjesto, obožavatelji su izrazili razočaranje i tugu što je nisu sreli.

"OMG, to je doslovno jednu ulicu od mene. Bijesna sam što sam propustila fotografiranje", "Susan se čini kao jako ljupka žena. Kakav talent! Nadam se da joj je bilo prekrasno u Irskoj", "Sjajna slika. Susan, tvoj glas je prekrasan. Lijepo je vidjeti kako uživaš u hotelu Knock", "Kako je Simon Cowell bio u krivu u vezi s njom. Uvijek dobrodošla natrag u Irsku, Susan", samo su neki od komentara.

Susan je isti hotel posjetila i prije nekoliko godina, a ranije je otkrila da u Irskoj žive njezini brojni rođaci

"Posjećivala sam neke ljude u Donegalu, tamo imam nekoliko rođaka s majčine strane, McLoughlinse", izjavila je jednom prilikom.

Susan se proslavila 2009. nakon što se pojavila kao natjecateljica u trećoj sezoni "Britain's Got Talent" pjevajući pjesmu ''I Dreamed a Dream'' iz "Les Misérables" i svojom izvedbom zapanjila cijeli svijet.

Danas na računu ima oko 22 milijuna funti, no unatoč svemu ostala je skromna i prizemna. Život joj se preko noći promijenio te je od siromašne kućanice postala prava senzacija, a njezin audicijski nastup na YouTubeu ima stotine milijuna pregleda. Pobjeda u popularnom showu izmakla joj je za dlaku, no zbog svojih pjevačkih sposobnosti nastupila je na velikim svjetskim pozornicama te je zaradila pravo bogatstvo.

 

Dok joj je velika zarada omogućila da bezbrižno živi, novac je bio uzrok njezine velike svađe s bratom. Susan i njezin brat Gerry nisu razgovarali dvije godine nakon što su se pojavile glasine o tome da joj je on prijetio kako će si oduzeti život ako mu ne da 50 tisuća funti. Navodno mu je tijekom godina dala čak 400 tisuća funti, no njemu je smetalo što nije prekinula odnose s članovima obitelji koji su proširili te glasine. Ipak, pomirili su se 2016. godine i odonda su u dobrim odnosima.

Susan i dalje živi u svojoj rodnoj kući u britanskom Blackburnu, a kupila je i susjednu kuću, s kojom ju je spojila. Jednom se prilikom pokušala preseliti u luksuznu vilu koju je kupila, no teško joj je bilo prilagoditi se novom okruženju, pa se brzo vratila u svoj rodni dom.

Od pojavljivanja u showu drastično je promijenila svoj izgled. Tijekom godina je počela imati elegantniji stil od onoga po kojem je pamtimo, a bila je i na tretmanu botoksa, izgubila je dosta kilograma i pokušava živjeti što zdravije.

Što se tiče ljubavnog života, poprilično je tajanstvena, a o toj je temi prvi put progovorila kada je tijekom turneje upoznala jednog američkog liječnika, i to u jednom hotelu u kojem je odsjela.

"Otišli smo nekoliko puta na ručak, no ne želim ništa više od platonske veze. Predugo sam sama da bih se sada udavala", ispričala je u jednom intervjuu, u kojem je priznala i da joj laskaju pisma muških obožavatelja.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Rivier Claudia Rivier Claudia Rivier - 2 Claudia Rivier - 1 +11 Claudia Rivier - 3 Celebrity Bujna Slavonka podiže puls u tijesnom kombinezonu u kojem se ocrtava svaka njezina oblina: "Ovo je nerealno!"

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 2 Tamara Loos - 1 Igor Mešin i Tamara Loos Tamara Loos - 3 +27 Tamara Loos - 1 Celebrity Je li vam poznata Tamarina prozirna haljina i sjećate li se tko ju je nosio prije 11 godina? Oglasila se i ona: "Najljepša haljina ikad!"

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene