potpuno se promijenila!

Pamtite ovu skromnu kućanicu? Danas izgleda bolje nego 2009. godine, a na računu ima silne milijune!

Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Profimedia 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) Susan Boyle (Foto: Profimedia) +0 Susan Boyle i Simon Cowell (Foto: Profimedia) Galerija

Susan Boyle je postala svjetska senzacija kada je na pozornici showa "Britain's Got Talent" otpjevala singl "I Dreamed A Dream", a zbog toga je i danas mnogi pamte.

Susan Boyle je sada već davne 2009. godine oduševila čitav svijet svojim vokalom, a otkako je stala na pozornicu showa "Britain's Got Talent" i zapjevala pjesmu "I Dreamed A Dream", teško ju je bilo zaboraviti. 61-godišnja Susan na računu brojni milijune dolara, no unatoč svemu ostala je skromna. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Susan Boyle (@susanboylemusic)

Pogledaj i ovo Susan Boyle (Foto: Profimedia) A i izgled je promijenila! Od siromašne domaćice do svjetske senzacije! Danas na računu ima milijune, ali i dalje živi u rodnoj kući

Boyle se život preko noći promijenio te je od siromašne kućanice postala prava senzacija, a njezin audicijski nastup na YouTubeu ima stotine milijuna pregleda. Pobjeda u popularnom showu joj je za dlaku izmakla, no zbog svojih pjevačkih sposobnosti je nastupila na velikim svjetskim pozornicama te je zaradila pravo bogatstvo.

Na računu ima oko 22 milijuna funti, no novcem se nikada nije razbacivala. I dalje živi povučenim i jednostavnim životom, ali nije sve bilo tako jednostavno.

Dok joj je velika zarada omogućila da bezbrižno živi, novac je bio uzrok njezine velike svađe s bratom. Susan i njezin brat Gerry nisu razgovarali dvije godine nakon što su se pojavile glasine o tome da joj je on prijetio kako će si oduzeti život ako mu ne da 50 tisuća funti. Pjevačica je bratu navodno tijekom godina dala čak 400 tisuća funti, no njemu je smetalo što ona nije prekinula odnose s članovima obitelji koji su proširili glasine. Pomirili su se 2016. godine i otada su u dobrim odnosima.

Susan i dalje živi u svojoj rodnoj kući u britanskom Blackburnu, a kupila je i susjednu kuću, s kojom ju je spojila. Jednom se prilikom pokušala preseliti u luksuznu vilu koju je kupila, no teško joj je bilo prilagoditi se novom okruženju, pa se brzo vratila u svoj rodni dom.

Boyle je od pojavljivanja u showu do danas i drastično promijenila svoj izgled.

Danas njeguje puno elegantniji stil od onoga po kojem je pamtimo, a bila je i na tretmanu botoksa, izgubila je dosta kilograma i pokušava živjeti što zdravije.

O svojem ljubavnom životu Susan je prvi put progovorila kada je tijekom svoje turneje u hotelu u kojem je odsjela upoznala jednog američkog doktora. "Otišli smo nekoliko puta na ručak, no ne želim ništa više od platonske veze. Predugo sam sama da bih se sada udavala", ispričala je u jednom intervjuu, u kojem je priznala i da joj laskaju pisma muških obožavatelja.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Marko Ciboci +19 Igor Barberić i Franka Batelić Celebrity Ne zna se tko je zgodniji! Fotografija koju će Franka i Marko sigurno poželjeti spremiti za uspomenu

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sestre Jeričević - 3 Sestre Jeričević - 2 +0 Sestre Jeričević - 1 Celebrity Ljepotica koju gledamo u hit-showu ima jednako talentiranu sestru koja raskošnim oblinama mami uzdahe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene