Ne zna se koja je zgodnija!

Ljepotica koju gledamo u hit-showu ima jednako talentiranu sestru koja raskošnim oblinama mami uzdahe

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Sestre Jeričević - 3 Sestre Jeričević - 2 +0 Sestre Jeričević - 1 Galerija

Petra Jeričević je sestra Paule Jeričević koju gledamo u showu "Ples sa zvijezdama", a obje su profesionalne plesačice.

Plesačica Paula Jeričević jedna je od mentorica u showu "Ples sa zvijezdama", u kojem joj je partner glumac Filip Vidović.

Pogledaj i ovo Paula Tonković najveća podrška Pobjednicu "Plesa sa zvijezdama" iz publike je bodrio zgodni muž, za kojeg se udala lani nakon deset godina veze!

I njezina starija sestra Petra Jeričević također je profesionalna plesačica, a i ona se natjecala u istom showu 2013. godine, kada je i pobijedila.

Osim svojim talentom, Petra mami uzdahe i raskošnim oblinama koje voli isticati u atraktivnim izdanjima, a njezinih preko 7 tisuća sljedbenika na Instagramu redovito je obasipa komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Jericevic (@petrajericevic)

A iako je Petra najveća podrška svojoj sestri u showu "Ples sa zvijezdama", Paula je otkrila kako je zbog jedne stvari zafrkava.

"Nije tajna da sam se nakon desetogodišnje veze zaručila, ali ono što ljudi ne znaju je da je datum svadbe 27. 5., a finale Plesa sa zvijezdama dva dana nakon toga, pa me sestra, koja je pobjednica Plesa sa zvijezdama 2013. godine, zeza da će, ako i pobijedim, ona zauvijek ostat jedina Jeričevićka koja je pobijedila. Naravno, dug je put do finala, ali svakako bi bilo zabavno proživjeti ova dva velika dana u istom tjednu!" ispričala je Paula za DNEVNIK.HR.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Petra Jericevic (@petrajericevic)

Paula je jednom prilikom za In Magazin otkrila i kako je zbog Petre počela plesati, a priznala je i da među njima postoji neizbježna doza sestrinske kompetitivnosti.

"Ona je bila najljuća kad sam na jednom državnom bila ispred nje, bila je najljuća zbog toga, ne zbog mjesta", prisjetila se Paula.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +19 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Celebrity Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene