Atraktivan dvojac

Ne zna se tko je zgodniji! Fotografija koju će Franka i Marko sigurno poželjeti spremiti za uspomenu

Franka Batelić i Marko Ciboci Franka Batelić i Marko Ciboci Nova TV 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić i Marko Ciboci Marko Ciboci Igor Barberić i Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +13 Larisa Lipovac Navojec i Franka Batelić Galerija

Franka Batelić i Marko Ciboci pozirali su zajedno u showu "Ples sa zvijezdama" u kojem ih gledamo u savršenim modnim izdanjima.

Žiri showa "Ples sa zvijezdama" pokazao se u najboljem svjetlu i u sedmoj emisiji, a neki su u studio donijeli pravu malu modnu revoluciju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Zlatni Studio - 5 slavio i ples sa zvijezdama! Stjepan Vukadin o priznanju koje je dobio MasterChef: ''Nema većeg komplimenta od toga, pokazatelj je to da radimo dobar posao''

Naime, Franka Batelić je osvanula u posebnom 3D korzetu koji je dizajniran samo za nju i za ovu priliku, i to kao prvi takav u Hrvatskoj. Da se fotografira s njom u takvom izdanju nije propustio njezin zgodni kolega iz žirija Marko Ciboci.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

On je za ovu emisiju odabrao elegantni tamnoplavi sako, s crnom košuljom i kravatom koji mu stoji kao saliven, te je još jednom pokazao nepogrešiv ukus za modu. 

Uz Franku i Marka, u žiriju gledamo i besprijekorno dotjerane Igora Barberića i Larisu Lipovac Navojec.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić +19 In Magazin: Franka Batelić - 3 Celebrity Pogledajte zašto je Šuput zamolila sve da zaplješću Franki Batelić, razlog je zbilja poseban!

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Igor Mešin i Maja Šuput - 3 Maja Šuput i Igor Mešin - 1 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 +0 Maja Šuput i Igor Mešin - 2 Celebrity Je li ovo jedno od najboljih izdanja Maje Šuput? Originalni dekolte i frizura koja joj zbilja stoji odlično!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene