slavio i ples sa zvijezdama!

Stjepan Vukadin o priznanju koje je dobio MasterChef: ''Nema većeg komplimenta od toga, pokazatelj je to da radimo dobar posao''

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 4 In Magazin: Masterchef - 5 In Magazin: Masterchef - 6 In Magazin: Masterchef - 3 In Magazin: Masterchef - 2 In Magazin: Masterchef - 1 In Magazin: Masterchef - 5 +18 In Magazin: Masterchef - 2 Galerija

Na Novu TV stigle su dvije nagrade. Drugu godinu zaredom Zlatni studio, u kategoriji reality showa, osvojio je kulirarski show ''MasterChef''. U kategoriji najbolja TV zabava nagradom se okitio ''Ples sa zvijezdama''.

Dodjela nagrada Zlatni studio održana je po šesti put. Gotovo 950 tisuća glasova publike odlučivalo je o ovogodišnjim pobjednicima. Nova TV okitila se s dvije nagrade. Drugu godinu zaredom Zlatni studio u kategoriji reality showa osvojio je ''MasterChef'':

Pogledaj i ovo Ples sa zvijezdama - 8 Ima li treme? Još samo nekoliko dana do početka spektakularnog showa: ''Sveta Nedelja dolazi napokon!''

''Mislim da ova nagrada najviše znači cijelom produkcijskom timu koji je dao sve od sebe. Ova nagrada je za sve njih i za naš žiri, ali za cijeli kompletan tim jer bez njih ne bi bilo ove nagrade'', Sanja Tucman, direktorica produkcije Nova TV. 

''Definitivno, evo druga godina, naša sezona druga, kako osvajamo Zlatni studio mislim da nema većeg komplimenta od toga, pokazatelja da radimo dobar posao'', rekao je Stjepan Vukadin, član žirija. 

Jednako dobar posao obavila je i ekipa showa ''Ples sa zvijezdama'', koja se okitila nagradom u kategoriji TV zabava godine.

''Mislim da nam svima jako puno znači zato što nam ovaj show jako puno znači. I kad netko drugi to prepoznaje , kad se ta ljubav dijeli to je najbolje, najljepše'', rekao je Igor Barberić. 

''Mislim da je ovo najbolji show ne zato što je naš, nego stvarno dugo nisam doživjela tako dobar odjek kod publike'', rekla je Franka Batelić. 

''Moram reći da mi je drago da su gledatelji prepoznali naš rad kao kvalitetan zato jer smo mi uživali sva tri mjeseca svaki dan…'', dodao jeMarko Ciboci. 

Nije nedostajalo ni glamura. Mnoge domaće zvijezde prošetale su crvenim tepihom. I podijelile dojmove i planove:

''Meni je sve to i dalje u nekoj magli, nije mi realno, ali mene vesele daljnji projekti, snimili smo novi album i tak da sam ja možda nekih godinu dana ispred svega'', rekao je Matija Cvek. 

I već danas ponovno se ''bacaju'' na posao. Nova sezona Plesa sa zvijezdama uskoro počinje s emitiranjem, a Masterchef kreće u potragu za novim kandidatima:

''Jedva čekam novu sezonu Plesa sa zvijezdama i ja znam sigurna sam da će opet biti mega popraćeno i da će nas svi gledati jer bit ćemo top!'', zaključila je Larisa Lipovac Navojec. 

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene