nije je dugo bilo

Bivšu srpsku snahu nije lako prepoznati na prvi pogled, obline nakon trećeg poroda ponosno je istaknula u crnoj haljini

Adriana Lima Adriana Lima Profimedia 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 1 Adriana Lima i Izabel Kovačić Adriana Lima i Izabel Kovačić - 2 Adriana Lima Adriana Lima - 2 Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima i Andre Lemmers Adriana Lima i Andre Lemmers +13 Adriana Lima (Foto: Profimedia) Galerija

Adriana Lima bila je jedna od slavnih zvijezda koje su se pojavile na dodjeli nagrada The Best FIFA Football Awards 2022 u Parizu.

Brazilska manekenka Adriana Lima pojavila se u javnosti nakon dugo vremena, i to u Parizu na dodjeli nagrada The Best FIFA Football Awards 2022.

Pogledaj i ovo Adriana Lima - 1 ''Slavimo žene!'' Najpoznatije lice slavnog brenda najavilo ponovnu suradnju, svoju uzbuđenost nije mogla sakriti

41-godišnja ikona Victoria's Secreta, koja je nedavno dobila dijete s dečkom Andreom Lemmersom, pozirala je pred fotografima u crnoj haljini s otvorenim ramenima i pokazala svoje putene obline i figuru nakon poroda. 

Andrea joj se pridružio na crvenom tepihu, gdje su izmijenili i poljupce pred okupljenima i pokazali koliko su zaljubljeni.

Par je prošle godine dobio sina, kojemu je dao ime Cyan Lima Lemmers, a njima blizak izvor rekao je za People da je ime njihova sina inspirirano prekrasnim bojama morama na odredištima poput Maldiva, Bahama i Bora Bore.

"Cijan je boja između zelene i plave u spektru boja", pojasnio je izvor.

Adriani je to treće dijete jer već ima dvije kćeri, 12-godišnju kćer Valentinu i 9-godišnju Siennu, koje je dobila s bivšim suprugom, srpskim košarkašem Markom Jarićem.

Ona i Andrea zajedno su dvije godine, a prvi put su zajedno viđeni na crvenom tepihu na Venecijanskom filmskom festivalu u rujnu 2021.
Vijest o trudnoći objavila je na videu na TikToku u kojem je pokazala pozitivan test na trudnoću.

Adriana se proslavila kao Viktorijina anđelica, a revije poznatog brenda donjeg rublja otvarala je u pet navrata, 2003., 2007., 2008., 2010. i 2012. godine. Usto je surađivala i s nekim najpoznatijim modnim imenima, poput Giorgia Armanija, Vere Wang, Louisa Vuittona, Prade, Christiana Diora i Anne Sui.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput i Bloom - 1 Maja Šuput i Bloom - 2 Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 +26 Maja Šuput - Bloom Celebrity Iznenađena Šuput podijelila što je doživjela od svog sina: ''A nema ni dvije godine...''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 1 Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 1 Mila Horvat s majkom +26 Mila Horvat Celebrity Mila Horvat pohvalila se isklesanim mišićima koje uspijeva održavati unatoč slasnim zalogajima njoj jedne drage osobe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene