Koliko ljepote!

Poznate ljepotice podržale svoje partnere, među njima je bila i bivša srpska snaha, ali ovog puta je navijala za konkurenciju!

Adriana Lima Adriana Lima Instagram 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Anastasija Ražnatović - 2 Anastasija Ražnatović - 1 Sofija Milošević Sofija Milošević Snežana Stojković Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Izabel Goulart - 4 Izabel Goulart - 3 +22 Izabel Goulart - 2 Galerija

Poznate dame, djevojke i supruge uživale su u utakmici Brazil-Srbija na Svjetskom prvenstvu u Katru, a posebnu pozornost ukrale su dvije manekenke koje već godinama vjerno prate nogomet.

Utakmica između Brazila i Srbije privukla je brojne poznate dame i ljepotice na tribine stadiona u Katru, a među brojnim damama i partnericama nogometaša Srbije našle su se i svjetski poznate ljepotice koje već godinama vjerno prate nogomet.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart Wow! Žena za koju mnogi tvrde da ima brutalno tijelo ruši internet fotkom u toplesu, ali posebno se istaknula njena savršeno zaobljena pozadina!

Od domaćih ljepotica svog je novog dečka Nemanju Gudelja podržala i srpska pjevačica i kći pjevačice Cece Anastasija Ražnatović. Veselu atmosferu i svoju fotografiju s tribina podijelila je s pratiteljima, a ona nije bila jedina.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 🔱 A N A S T A S I J A 🔱 (@raznatovicanastasija)

Svog partnera došla je podržati i Sofija Milošević, poznata srpska influencerica koja je s Lukom Jovićem koji je mlađi od nje osam godina, a zajedno imaju i dva sinčića Alekseja i Teodora.

Ona je za ovu utakmicu imala i poseban makeup te je oči naglasila svjetlucavim cirkončićima u bojama zastave Srbije.

Pažnju je privukla i supruga srpskog izbornika Dragana Stojkovića Piksija Snežana Stojković koja je utakmicu mirno pratila u crvenoj modnoj kombinaciji.

Od stranih ljepotica na tribinama su se našle bivše anđelice Adriana Lima i Izabel Goulart.

Adriani je ova utakmica bila posebna jer je tijekom svog života bila u braku sa srpskim košarkašem Markom Jarićem s kojim ima i dvije kćerke Valentinu i Siennu, a sada je dvoboj pratila s novim partnerom Andreom Lemmersom, a u rujnu ove godine rodila je i njihovog sinčića Cyana.

Par skromnih fotografija u brazilskom dresu objavila je na Instagram pričama, a posebno je uzbuđena oko utakmice bila njezina kolegica Izabel koja se za ovu prigodnu posebno sredila.

S pratiteljima je podijelila raspjevanu atmosferu na stadionu, a umjesto dresa nosila je plavu majicu i elegantnu frizuru te makeup u bojama brazilske zastave.

Svoju podršku brazilskim nogometašima, a posebno svom partneru dala je i Natalia Rodrigues Belloli, supruga Raphinhie Bellolija koja je u njegovu dresu pozirala ispred travnjaka.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalia Rodrigues Belloli (@taia_belloli)

Tamo je bila i supruga Danija Alvesa Joana Sanz koja je također ponosno nosila dres svog voljenog.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Joana Sanz (@joanasanz)

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 +28 Ivana Knoll - 3 Celebrity Britanski tabloid koji se čita u cijelom svijetu raspisao se o našoj najvatrenijoj navijačici: ''Riskira uhićenje!''

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 3 Nives Celzijus - 1 Nives Celzijus - 5 +26 Nives Celzijus - 7 Celebrity Nives Celzijus zna kako uspješno skrenuti pažnju s nogometa, a čipkasti korzet igra važnu ulogu u ovoj snimci!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene