Pokazala što može!

Bivša anđelica impresionirala pratitelje zavidnom vještinom, a tek na njeno tijelo nitko nije ostao ravnodušan!

Izabel Goulart Izabel Goulart Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Izabel Goulart - 7 Izabel Goulart - 11 Izabel Goulart - 13 Izabel Goulart - 1 Izabel Goulart - 3 Izabel Goulart - 2 Izabel Goulart - 12 Izabel Goulart - 10 Izabel Goulart - 5 Izabel Goulart - 8 +13 Izabel Goulart - 9 Galerija

Model Izabel Goulart pokazala je zavidne vještine joge na svom Instagram profilu i objavila videozapis na kojem radi stoj na glavi.

Jedna od najseksipilnijih manekenki na svijetu, Brazilka Izabel Goulart, pokazala je zavidne vještine u jogi na svom Instagram profilu.

Pogledaj i ovo Izabel Goulart To ne nosi bilo tko Svi su gledali u haljinu umirovljene ljepotice, neobični prorezi s prednje strane pali su u drugi plan kada se okrenula!

S pratiteljima je podijelila videozapis na kojem radi stoj na glavi na plaži u Grčkoj gdje trenutno ljetuje, a pratitelji su ostali oduševljeni.

''Tijelo by Iza u Grčkoj'', napisala je manekenka u opis impresivnog videozapisa.

''Wow! Impresivno!'', ''Otkud ti takvo tijelo!?'', ''Kakav perfekcionizam'', pisali su joj obožavatelji.

Bivša Victorijina anđelica odrasla je u predgrađu Sao Paula s četiri brata i sestrom, a često je u intervjuima isticala kako joj je najteža stvar u karijeri to što je daleko od mamine kuhinje te što se ne može družiti s obitelji. Iako je ostvarila uspješnu karijeru, Izabel nije imala lagano djetinjstvo, a zbog vitke figure i visine od 179 centimetara često su je ismijavali u školi.

Da krene u manekenske vode, predložila joj je njezina frizerka kada je imala 14 godina. Preselila se u Sao Paulo kako bi ostvarila karijeru, koja ju je na kraju odvela sve do daleke Francuske. Sa 16 godina vratila se u Brazil te je potpisala za agenciju Success.

Izabel je trenutno zaručena za njemačkog nogometaša Kevina Trappa, a nedavno su proslavili i njegov 32. rođendan koji mu je ova zanosna ljepotica zaljubljeno čestitala na Instagramu.

''Sretan rođendan najboljem partneru za cijeli život i najdivnijoj osobi koju sam ikad upoznala… Volim te, ljubavi moja!''

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Izabel Goulart (@izabelgoulart)

Nije poznato otkad je par skupa, a upoznali su se u Parizu dok je Kevin igrao za PSG.

2018. godine, Kevin je zaprosio Izabel, a manekenka je svog zaručnika podržavala na mnogo utakmica u njegovoj karijeri.

Prije Kevina, Goulart je bila zaručena za brazilskog biznismena Marcela H. L. da Costu s kojim je bila od 2006. godine, ali 2014. godine njihovoj je dugogodišnjoj vezi došao kraj.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Pippa Middleton i James Matthew - 7 Pippa Middleton i James Matthew - 3 Pippa Middleton i James Matthew - 2 Pippa Middleton i James Matthew - 1 +15 Pippa Middleton i James Matthew - 4 Celebrity Još jedna beba u kraljevskoj obitelji! Mlađa sestra Kate Middleton postala majka djevojčice

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 4 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 3 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 2 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 1 +25 Obitelj Beckham u Hrvatskoj - 5 Celebrity Pogledajte prve fotografije Beckhamovih u Hrvatskoj: Victoria i David gliserom otplovili na nepoznatu lokaciju!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene