Bravo!

Jedna od najljepših Srpkinja oduševila plemenitim potezom, pogodila ju posebna priča na koju nije mogla zažmiriti

Sofija Milošević Sofija Milošević Sofija Milošević/Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sofija Milošević Sofija Milošević Sofija Milošević +0 Sofija Milošević Galerija

Sofija Milošević odlučila je dobrovoljno pomoći obitelji Gaćeš koja je dobila četvorke te im je zbog toga potrebna financijska pomoć.

Manekenka Sofija Milošević svojim je humanitarnim potezom oduševila javnost i svoje vjerne obožavatelje. 

Pogledaj i ovo Jelena Karleuša, Milica Pavlović i Sofija Milošević - 1 Kakve fotke! Raskošna rođendanska proslava na jednom je mjestu okupila ljepotice koje su jako dobro poznate cijeloj regiji

Naime, Sofiju je ostala dirnuta i pogođena pričom o Mariji i Đorđu Gaćešu koji su pored kćerke Iskre dobili i četvorke. Ta je vijest isprva razveselila ne samo njih, već i ljude diljem Srbije, ali onda je mnoge rastužila spoznaja da je ovoj obitelji potrebna financijska pomoć.

Ta vijest strašno je pogodila Sofiju koja se ove godine po drugi put ostvarila u ulozi majčinstva, a koje je utjecalo na nju i njezine postupke pa je odlučila financijski pomagati obitelji Gaćeš. Poznata manekenka tako će sljedećih godinu dana na njihov račun uplaćivati po 100.000 dinara, odnosno 1600 KM i to svakog mjeseca.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by SOFIA (@sofijamilo)

Marija i Đorđe za Azru.ba otkrili su da im je velika želja u budućnosti dobiti i dva dječaka. 

Prisjetimo se, Sofija ne krije koliko uživa u čarima majčinstva pa je tako nedavno na svom Instagram profilu objavila simpatičan video sa sinčićem Aleksejom kojeg je dobila s nogometašem Lukom Jovićem. Sretne trenutke sa svojim sinčićima rado dijeli na storijima, ali i u objavama, a njezini pratitelji s veseljem iščekuju svaki novi post.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar +16 Natali Dizdar i William Perge - 4 Celebrity Naša pjevačica ne odvaja se od zgodnog Francuza, a pogled s raskošnih atributa i njemu je teško maknuti!

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun Snježana Mehun +28 Snježana Mehun Zanimljivosti Snježana Mehun pokazala tijelo u skupom badiću: ''Curetak, izgledaš mrak, godi ti brak!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene