Baš uživaju!

Naša pjevačica ne odvaja se od zgodnog Francuza, a pogled s raskošnih atributa i njemu je teško maknuti!

Natali Dizdar i William Perge Natali Dizdar i William Perge Natali Dizdar/Instagram 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar Natali Dizdar i William Perge - 4 Filip i Natali Dizdar - 1 Filip i Natali Dizdar - 2 Filip i Natali Dizdar - 3 Natali Dizdar Natali Dizdar - 1 +10 Natali Dizdar - 1 Galerija

Natali Dizdar godišnji odmor provodi ploveći jahtom po Jadranskoj obali u društvu svog zaručnika i prijateljica.

Naša pjevačica Natali Dizdar ne skida osmijeh s lica, a to dokazuje da baš uživa na odmoru. Na Instagramu je podijelila fotografije na kojima plovi Jadranskim morem u društvu svog zaručnika Williama i prijateljica. 

Pogledaj i ovo Filip Dizdar i Maja Šiprak - 2 Veliko veselje Brat Natali Dizdar pohvalio se predivnim vijestima: ''Blagdani prošli, a još 3 mjeseca do poklona!''

Prva fotografija posebno je privukla pažnju, točnije ona na kojoj  pozira s Williamom sjedeći na jahti, a na kojoj su zagrljeni i nasmiješeni. 

Pjevačica na sebi ima dvodijelni crni badić u kojem su se posebno isticale njezine bujne grudi, dok su zaručniku u kratkim hlačicama bez majice do izražaja došle mišićave ruke. 

"More, more" napisala je ispod niza fotografija na kojima pokazuje kako se provode te dodala emotikon sirene. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ɴᴀᴛᴀʟɪ ᴅɪᴢᴅᴀʀ (@natalidizdar)

Pratitelji su joj odmah u komentarima pisali:

"Blago mu se", "Ljubav, prva fotografija je pobjedila", "Preslatki", "Neopisiva sreća".

Natali inače sa svojim novopečenim zaručnikom zadnje dvije godine živi u Londonu, no ljeta uvijek provodi u Hrvatskoj. Vijest o zarukama objavila je na svojem Instagramu uz njihovu zajedničku fotku na kojoj je pokazala i prsten. William je Francuz, a o njemu se ne zna puno više od toga jer pjevačica voli čuvati svoj privatni život za sebe. Ipak, za IN Magazin je jednom progovorila o njemu.

"Osvojio me s više stvari, to je dugo trajalo, godinama. I uspio je. Ili sam ja uspjela, nemam pojma", izjavila je.

Podsjetimo, Natali se proslavila u showu Nove TV "Story Super Nova Music Talents", koji se emitirao 2003. godine i koji je kao prvo takvo natjecanje u Hrvatskoj obarao rekorde gledanosti, a od tada je izgradila uspješnu glazbenu karijeru.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez, Ben Affleck Jennifer Lopez i Ben Affleck +18 Ben Affleck i Jennifer Lopez Celebrity Fotografije Bena Afflecka nakon vjenčanja s Jennifer Lopez šokirale su javnost, jedva je držao oči otvorene poslije burnog slavlja!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić - 9 Korana Gvozdić - 10 Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 5 +14 Korana Gvozdić - 12 Zanimljivosti Korana Gvozdić pozirala sa sinom u naručju, pa rastopila srca obožavatelja: "Bože, koja ljepota"

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene