smijali se i pozirali

Nevjerojatni prizori iz Beograda tijekom najiščekivanije premijere, nitko od zvijezda nije ni slutio katastrofu koja se spremala!

Premijera filma Barbie u Beogradu Premijera filma Barbie u Beogradu Antonio Ahel/ATAImages/Pixsell 1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Premijera filma Barbie u Beogradu, Sara Jo, Danijela Dimitrovska, Sofija Milosević, Maja Mihajlović Premijera filma Barbie u Beogradu, Sara Jo, Danijela Dimitrovska, Sofija Milosević, Maja Mihajlović Premijera filma Barbie u Beogradu Premijera filma Barbie u Beogradu, Sara Jo, Sofija Milosević Premijera filma Barbie u Beogradu Premijera filma Barbie u Beogradu Premijera filma Barbie u Beogradu, Sara Jo Premijera filma Barbie u Beogradu, Sofija Milosević Premijera filma Barbie u Beogradu, Dunja Stojanović Premijera filma Barbie u Beogradu, Bojana Krsamanović +4 Premijera filma Barbie u Beogradu, Anđela Vujović - Angellina, Sofija Milosević Galerija

Premijera filma "Barbie" u Beogradu održana je nekoliko trenutaka prije snažnog nevremena, koje je pogodilo i Hrvatsku.

Brojne srpske zvijezde okupile su se na premijeri filma "Barbie" u Beogradu, a dress code je, očekivano, bila ružičasta boja.

Glavna zvijezda događaja bila je Sofija Milosević, srpska manekenka i supruga nogometaša Luke Jovića, koja je nedavno promovirala film i na ulicama Beograda.

Uz brojne srpske influnecerice posebno se istaknula i popularna pjevačica Sara Jo, koju vole i Hrvati, a premijeru su uljepšali i Barbie rekviziti.

I dok zvijezde veselo pozirale ispred ružičastog kabrioleta, ne sluteći što se sprema, nad Beogradom su se nadvili crni oblaci, a samo nekoliko trenutaka kasnije uslijedilo je snažno nevrijeme, koje je prije toga pogodilo Hrvatsku.

Zvijezde su se kasnije sklonile u kino, a nevjerojatne prizore s eventa na otvorenom uoči premijere pogledajte u našoj galeriji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Julia Fox - 1 Julia Fox - 3 Julia Fox - 4 Julia Fox - 1 +4 Julia Fox - 3 Celebrity Kad je izišla iz vode, badić je postao potpuno proziran, no ona je neometano potrčala plažom, a fotografi su uspjeli snimiti ovaj modni gaf!

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović, 2008. godina - 1 Danijela Martinović, 2008. godina - 2 Danijela Martinović, 2008. godina - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 +29 Danijela Martinović i Petar Grašo - 7 Nekad i sad Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene