"Ostat ću uvik isti..."

Isplivale fotografije Danijele Martinović iz vremena dok je bila s Grašom koje dokazuju da se on po jednoj navici od tada nije puno promijenio!

Danijela Martinović Danijela Martinović Grgo Jelavić/Pixsell 1/34 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović, 2008. godina - 1 Danijela Martinović, 2008. godina - 2 Danijela Martinović, 2008. godina - 3 Danijela Martinović i Petar Grašo - 1 Danijela Martinović i Petar Grašo - 7 Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Josip Plavić Danijela Martinović i Petar Grašo - 4 Danijela Martinović i Petar Grašo - 3 Danijela Martinović - 1 +23 Promocija knjige Danijele Martinović Galerija

Danijela Martinović 2008. godine snimljena je kako sama šeće Dubrovnikom, a u to je vrijeme bila u vezi s Petrom Grašom.

Pjevačica Danijela Martinović na domaćoj glazbenoj sceni prisutna je još od devedesetih, a medijske stupce oko 25 godina punila je i vezom s kolegom Petrom Grašom.

Sada su se pojavile Danijeline fotografije iz vremena dok su njih dvoje još bili sretan par, no čini se da se Grašo tada držao istih principa kao i danas.

Danijela je 2008. godine snimljena kako se sama šeće Dubrovnikom, nakon svojeg koncerta u Čilipima, a izgledala je kao da se dobro provodi i bez Graše.

On se i danas rijetko pojavljuje u javnosti sa svojom suprugom Hanom Huljić, kojom se oženio brzo nakon prekida s Danijelom, i čini se da su stihovi njegove pjesme "Uvik isti" zaista istiniti.

Danijela, koja je nedavno proslavila 52. rođendan, nakon prekida s Grašom pronašla je sreću s policijskim inspektorom Josipom Plavićem, kojeg je upoznala kada je podnijela prijavu za krađu identiteta preko interneta.

Iza nje je i brak s Markom Perkovićem Thompsonom, o kojem je progovorila u svojoj novoj autobiografskoj knjizi "Tuširanje duše".

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor na setu serije Kumovi Vladimir Tintor - 1 Vladimir Tintor - 2 Vladimir Tintor +14 Vladimir Tintor Celebrity Slavlje na setu najgledanije domaće serije, čestitke ne prestaju pristizati: "Ovo sad već postaje tradicija!"

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Nina Badrić - 2 Nina Badrić - 7 Nina Badrić - 5 Nina Badrić - 3 +28 Nina Badrić - 4 Celebrity Nina Badrić u bijelom badiću s izrezima javila se s prekrasnog mjesta na kojem ljetuje: "I divim se toj ljepoti dok trijezni me i topi..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene