okupila se ekipa

Slavlje na setu najgledanije domaće serije, čestitke ne prestaju pristizati: "Ovo sad već postaje tradicija!"

Vladimir Tintor na setu serije Kumovi Vladimir Tintor na setu serije Kumovi Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vladimir Tintor na setu serije Kumovi Vladimir Tintor - 1 Vladimir Tintor - 2 Vladimir Tintor Vladimir Tintor Vladimir Tintor - 3 Vladimir Tintor - 4 Vladimir Tintor Vladimir Tintor, Lucija Šesto Vladimir Tintor, Mario Mlinarić, Jelena Perčin +8 Vladimir Tintor Galerija

Vladimir Tintor proslavio je 45. rođendan na setu serije "Kumovi", u kojoj ga gledamo u ulozi Aljoše Gotovca.

 

Trenutno se snimaju novi nastavci najgledanije domaće serije "Kumovi", koja na jesen kreće s prikazivanjem u programu Nove TV.

A ovaj tjedan na setu u Zagrebu vladala je slavljenička atmosfera, jer je jedan od glavnih glumaca iz serije proslavio rođendan.

 

Vladimir Tintor, kojeg gledamo u ulozi Aljoše Gotovca, napunio je 45 godina te je objavio fotografiju na kojoj pozira sa svojim televizijskim bratom Vedranom Mlikotom i ekipom iza kamera ispred benzinske crpke "Macan Benz".

"Ovo sad već postaje tradicija da za svoj rođendan budem okružen ovako dobrim ljudima. Što bi Zoran Margetić rekao: pleme. Bolje si nisam mogao ni poželjeti. Uzdravlje i hvala na svim čestitkama", napisao je Tintor, a u komentarima je dobio još hrpu čestitki od obožavatelja.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vladimir Tintor | Nature & Art (@vladimirtintor_)

Vladimir je domaćoj publici već dobro poznato lice i iza njega je bogata karijera, a ovoj se ulozi posebno razveselio.

"Kažu da prave stvari u životu vrijedi čekati i ovo je dokaz da u tome ima istine. Najviše me obradovalo to što sam upoznao puno dobrih, kvalitetnih glumaca i dobio priliku zaigrati uz njih. To su sve listom profesionalci, zreli ljudi i veliko je zadovoljstvo biti u njihovu društvu, rame uz rame", kazao je jednom prilikom za naš portal, a tom nam je prilikom otkrio i što ima zajedničko s Aljošom, kojeg glumi u seriji.

"Mogu u sebi pronaći dosta Aljošinih osobina. To koliko pokušava biti diplomat u svakoj situaciji, a opet mu nekad pukne živac također mi se čini blisko. Njegova snalažljivost i spremnost na sve da zaštiti svoju obitelj i puno drugih stvari. Na početku ovog projekta imali smo privilegiju da imamo vrijeme odvojeno za probe i probna snimanja, kako bi nam, kad uđemo u produkciju, bilo lakše. Bile su mi značajne probe kako bih bio što spremniji za ulogu", ispričao nam je glumac koji je i prošli rođendan slavio na setu "Kumova".

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vladimir Tintor | Nature & Art (@vladimirtintor_)

Kako je Tintor izgledao u mlađim danima i koliko se s godinama promijenio, pogledajte u našoj galeriji.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Mikulić - 2 Marijana Mikulić - 3 In Magazin: Marijana Mikulić - 5 Marijana Mikulić - Insta storij - 1 +26 Marijana Mikulić - Insta storij - 2 Celebrity Naša glumica pohvalila se velikim razlogom za slavlje: "Našoj sreći nema kraja, živjeli vi meni"

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 1 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 3 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 2 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 4 +26 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 5 Celebrity Franka Batelić odgovorila je čovjeku koji ju je pratio po Rapcu, on ostao iznenađen: ''Čujem da me tražiš...''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene