''Obruč se steže!''

Franka Batelić odgovorila je čovjeku koji ju je pratio po Rapcu, on ostao iznenađen: ''Čujem da me tražiš...''

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 1 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 3 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 2 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 4 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 5 Franka Batelić i Davor Lovinić na Instagramu - 6 Franka Batelić ''Putuj sa poljupcima'' - 14 Franka Batelić ''Putuj sa poljupcima'' - 9 Franka Batelić ''Putuj sa poljupcima'' - 5 Franka Batelić +20 Franka Batelić Galerija

Franka Batelić našalila se Instagramu s influencerom Davorom Lovrinićem koji ju prati po Rapcu, a ona mu je otkrila i gotovo točnu lokaciju gdje se nalazi.

Naša pjevačica Franka Batelić našalila se na svojim društvenim mrežama s influencerom Davorom Lovrinićem koji ju je pratio po Rapcu.

Naime, Davor se s našim poznatima često voli našaliti pa s njima radi memeove, a nerijetko se tu nađe i Franka. Ovog puta snimio je svoj put kroz Rabac i govorio:

''Zamislite da izađe Franka od nekud i bude onak: ''Putuj sa poljupcima, putuj'' i baci šaku pijeska na mene. I Ćorluka može izaći, Isuse Bože, ovo je tako uzbudljivo''.

Franka je vidjela njegovu priču te mu odgovorila i otkrila mu malo točniju lokaciju gdje se nalazi.

''Davore, čujem da me tražiš po Rapcu! Doputuj s poljupcima u Stari Grad'', napisala je na svojoj priči, a na to opet nije ostao dužan ni Davor.

''Isuse Bože! Steže se obruč oko Davora i svi me žele uništiti!'', odgovorio je on i objavio Frankin story.

Potom je podijelio njenu snimku iz Plesa sa zvijezdama uz tekst: ''Franka dok me čeka da upadnem u zamku i razmišlja kako će me iscvrckat kao lješnjake. Sigurno bi i mobitel bacila na mene kao Naomi Campbell na asistenticu. Ako ima Nokiju 3310... Gotov sam.''

Ali, Franku nije ipak pronašao pa je samo tužno dodao: ''Nema veze Franka, drugi put.''

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija Ivušić - 2 Ecija Ivušić - 3 Ecija Ivušić - 4 Ecija i Goran Belošević - 6 +30 Ecija i Goran Belošević - 7 Celebrity Ecija Ivušić uz nove trudničke fotografije podijelila je i tužne vijesti s kojima se suočila: ''Izmolili smo dva čuda, ali...''

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Lionel Messi Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Lionel Messi i Antonela Roccuzzo +28 Lionel Messi i Antonela Roccuzzo Zanimljivosti U svoju suprugu zaljubio se još kao dječak, ponovo ih je spojila tragedija, a iako je on puno veća zvijezda, pored nje nitko ne gleda u njega!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene