na ovo nismo navikli!

Vedran Ćorluka podijelio rijetke romantične trenutke sa suprugom Frankom, a ona je jednim prizorom rastopila sve redom!

Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić i Vedran Ćorluka Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić i Vedran Ćorluka Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Vedran Ćorluka Vedran Ćorluka sa sinom Viktorom Vedran Ćorluka na Instagramu Vedran Ćorluka i Franka Batelić Vedran Ćorluka - 3 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 1 +17 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 2 Galerija

Vedran Ćorluka objavio je rijetku fotografiju sa suprugom Frankom Batelić na svojem profilu na Instagramu.

Bivši nogometaš Vedran Ćorluka i njegova supruga, pjevačica Franka Batelić, za vikend su bili na vjenčanju njezine prijateljice i vjenčane kume Stafani Vozila u Balama.

Tim se povodom Vedran odlučio na potez koji je za njega baš neuobičajen i objavio je zajedničku fotografiju s Frankom na svojem profilu na Instagramu.

"Čestitam Stefi i Miki", napisao je Vedran uz fotku na kojoj poziraju zagrljeni, a podijelio je i snimku mladenaca koji izlaze iz crkve, na kojoj se vidi i Franka s njihovom kćerkicom Gretom u naručju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Vedran Ćorluka (@corlukav05_14)

Franka je u pričama na svojem profilu na Instagramu objavila i jednu fotografiju koja nikoga neće ostaviti ravnodušnim.

"Cipele ne mogu izdržati ni za fotku", napisala je preko fotografije bosih nogica malene Grete koju možete pogledati u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli F R A N K A (@frankaofficial_)

Podsjetimo, Franka i Vedran u braku su od 2018. godine, a osim Grete, koja je rođena u studenom prošle godine, imaju i trogodišnjeg sina Viktora. Par je prije vjenčanja bio u vezi šest godina, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 +30 Kate Middleton - 4 Celebrity Nepoželjan detalj na outfitu Kate Middleton pokvario je njezinu blistavu pojavu na Wimbledonu, ovo je noćna mora svake žene!  

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković +20 Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Celebrity Tko je žena koja se nije odvajala od Jelene Đoković tijekom Wimbledona? Godinama trpi uvrede zbog svog izgleda i braka s poznatim muškarcem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene