svi su je primijetili

Tko je žena koja se nije odvajala od Jelene Đoković tijekom Wimbledona? Godinama trpi uvrede zbog svog izgleda i braka s poznatim muškarcem!

Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Afp 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Hugh Jackman, Deborra-Lee Furness i Jelena Đoković Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 5 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 3 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness - 1 +14 Hugh Jackman i Deborra-Lee Furness Galerija

Jelena Đoković družila se sa suprugom slavnog glumca tijekom meča Novaka Đokovića u finalu Wimbledona.

Srpskog tenisača Novaka Đokovića u finalu Wimblendona s tribina je, kao i uvijek, vjerno bodrila supruga Jelena Đoković.

Fotografi su bilježili svaku njezinu reakciju tijekom meča koji je Novak nažalost izgubio, a pritom su je snimili i kako razgovara s jednom poznatom plavušom.

Radi se o Deborra-Lee Furness, australskoj glumici i producentici te supruzi slavnog Hugha Jackmana, koji je sjedio pored nje.

Iako se i ona bavi javnim poslom, Deborra je postala svjetski poznata upravo zbog braka s Jackmanom, a zbog njega je često i na meti kritika javnosti.

Deborru, koja je od Hugha starija 13 godina, kritiziraju da izgleda kao njegova majka i da ne drži do sebe, pored muža koji je seks-simbol, no oni se na takve komentare ne obaziru i još su zaljubljeni kao prvog dana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hugh Jackman (@thehughjackman)

Par je u sretnom braku već 27 godina i zajedno imaju dvoje djece, 23-godišnjeg sina Oscara i 18-godišnju kćer Avu.

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Kate Middleton - 7 Kate Middleton - 8 Kate Middleton - 6 Kate Middleton - 5 +30 Kate Middleton - 4 Celebrity Nepoželjan detalj na outfitu Kate Middleton pokvario je njezinu blistavu pojavu na Wimbledonu, ovo je noćna mora svake žene!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Megan Fox - 1 Megan Fox - 2 Megan Fox - 3 Megan Fox - 6 +25 Megan Fox - 5 Celebrity Slavna ljepotica objavila fotografije koje su svima oduzele dah, a morao je reagirati i zaručnik za kojeg nije htjela ni čuti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene