I živi s njima!

Evo tko je misteriozna ljepotica koja uz Jelenu Đoković ne propušta Novakove mečeve, a u njihovu životu ima jako posebnu ulogu!

Dadilja obitelji Đoković Dadilja obitelji Đoković Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Dadilja obitelji Đoković Jelena Đoković i dadilja - 2 Dadilja obitelji Đoković Jelena Đoković i dadilja - 1 Novak i Jelena Đoković - 3 Novak i Jelena Đoković - 1 Novak i Jelena Đoković - 2 Novak i Jelena Đoković - 3 Novak i Jelena Đoković - 5 Novak i Jelena Đoković - 6 +20 Novak i Jelena Đoković - 7 Galerija

Jeleni Đoković društvo na tribinama prati i dadilja njezine i Novakove djece koja plijeni sve veću pažnju javnosti.

Tenisač Novak Đoković na svakom svom meču ima veliku podršku svojih najbližih, pa tako i supruge Jelene Đoković koja ga budno prati s tribina zajedno s djecom, no mnogi su primijetili i misterioznu ženu koja se uz nju pojavljuje, a malo tko zna o kome je zapravo riječ.

Radi se o lijepoj brineti koja nije mogla proći neopaženo i kamere su je na tribinama snimile u nekoliko navrata, a ona je ni više ni manje, nego dadilja Novakova sina Stefana i kćeri Tare.

Prema pisanju Nove.rs Đokovići svoju djecu nisu htjeli povjeriti bilo kome pa su detaljno i pažljivo birali prijave koje su pristigle za to radno mjesto. Tako je morala imati preporuke drugih poslodvaca, iskustvo rada s djecom i poznavati strane jezike.

Njezin identitet nije poznat, ali navodno se savršeno uklopila u obitelj i djeca je obožavaju i svi imaju veliko povjerenje u nju. Često putuje s njima, a trenutačno je u Wimbledonu gdje se Novak bori za novu titulu.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Paola Valić Bekić s mamom Paola Valić Bekić - 6 Paola Valić Bekić - 1 Paola Valić Bekić - 3 +15 Paola Valić Bekić - 4 Celebrity Poznata Hrvatica koju dugo nismo vidjeli šokirala objavom fotografije s mamom: ''Ne znam tko je ovdje mama, a tko kći!''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Lana Radeljak Lana Radeljak - 2 Lana Radeljak - 3 Lana Radeljak - 4 +16 Josip i Lana Radeljak Celebrity Dikan se pohvalio prelijepom kćeri, koju dugo nismo vidjeli, a na fotografiji su svi primijetili isto!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene