ponosna na tatu

Kamere zabilježile preslatke trenutke Đokovića i njegove kćerkice, na ove prizore teško je ostati ravnodušan!

Novak Đoković s kćerkicom Tarom Novak Đoković s kćerkicom Tarom Afp 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Novak Đoković Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković Novak i Jelena Đoković - 3 Novak i Jelena Đoković - 2 Jelena i Novak Đoković - 6 Jelena i Novak Đoković - 5 Jelena i Novak Đoković - 3 Novak i Jelena Đoković - 7 +17 Novak i Jelena Đoković - 6 Galerija

Kći Novaka Đokovića, petogodišnja Tara, bila je posebno sretna zbog njegove pobjede na Roland Garrosu, a kamere su ih ulovile dok su se grlili.

Srpski tenisač Novak Đoković po treći put u karijeri osvojio je Roland Garros, a u finalu je svladao Norvežanina Caspera Ruuda za rekordnu 23. Grand Slam titulu.

Tijekom meča vjerno su ga bodrili njegova supruga Jelena, kći Tara i sin Stefan, s kojima je odmah proslavio pobjedu na tribinama.

Na službenom Twitter profilu turnira objavljen je i video njegova slavlja sa sakupljačima loptica, koji su ga dočekali gromoglasnim pljeskom i ovacijama, a zatim mu je u naručje dotrčala petogodišnja kćerkica.

Malena Tara nije prestala grliti tatu i vidjelo se da je jako ponosna i sretna zbog njega, a Novak ju je u naručju odveo do svlačionice gdje su ga dočekali članovi njegove obitelji i tima

Podsjetimo Novak je sa suprugom Jelenom u braku od 2014. godine i ona mu je najveća podrška u karijeri, a upoznali su se kada je njemu bilo samo 17 godina.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić +9 Zdravko Mamić Celebrity Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 3 Žanamari Perčić - 4 Žanamari Perčić - 5 +25 Žanamari Perčić - 6 Celebrity Žanamari Perčić u crvenoj opravici s dubokim dekolteom istaknula svoje bujne grudi: "Ženo ti ubijaš"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene