Ljubav cvjeta!

Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

Zdravko Mamić Zdravko Mamić Duje Klaric/Cropix 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić +3 Zdravko i Marina Mamić Galerija

Zdravko Mamić bio je na svadbi Luke Menala i Danijele Vidović u Hercegovini, a društvo mu je pravila djevojka Jelena Planinić.

Nogometaš Dinama Luka Menalo za vikend se oženio svojom dugogodišnjom partnericom Danijelom Vidović.

Bračne zavjete razmijenili su u Međugorju, a svadbeno slavlje nastavilo se u Čapljini. 26-godišnji dinamovac i bosanskohercegovački reprezentativac na svadbu je pozvao i Zdravka Mamića, koji je pobjegao u Hercegovinu od hrvatskog pravosuđa, a on je došao u pratnji svoje 30 godina mlađe djevojke, Jelene Planinić iz Ljubuškog.

Zdravko i Jelena pozirali su zagrljeni i nasmijani te su potvrdili da ljubav među njima i dalje cvjeta, a njihovu zajedničku fotografiju možete pogledati OVDJE.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Reprezentacija.ba (@reprezentacija.ba)

O vezi Mamića i mlađahne Jelene šuška se već mjesecima, a pisalo se i da su se zaručili te čak i stali pred oltar. Navodno su kupili i stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život, a kružile su glasine i da je Jelena zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko se navodno prije više godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Ivu i Luciju.

Marina mu je bila druga supruga, a s prvom suprugom Nadom oženio se kada mu je bila samo 21 godina. Njih dvoje zajedno su dobili sina Marija, a nakon razvoda ponovno su stali pred oltar, no brak im nije upalio ni iz drugog pokušaja. Nakon razvoda su ostali prijatelji, a Nada je navodno u dobrim odnosima i s njegovom drugom suprugom.

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 1 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 2 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 4 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 3 +14 David Temelkov Celebrity Makedonski zavodnik oženio je lijepu hrvatsku voditeljicu, dio romantične atmosfere podijelio je na svojim društvenim mrežama

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec Tara Thaller i Faris Pinjo +26 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Celebrity Naša lijepa glumica nakon vijesti o razvodu vratila se u naručje svojeg mentora, evo što ih je ponovno spojilo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene