Vjenčanje kao iz bajke!

Makedonski zavodnik oženio je lijepu hrvatsku voditeljicu, dio romantične atmosfere podijelio je na svojim društvenim mrežama

Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 5 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 5 Instagram 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 1 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 2 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 4 Vjenčanje Davida Temelkova i Elene Jung - 3 David Temelkov David Temelkov i Elena Jung - 2 David Temelkov i Elena Jung - 1 David Temelkov - 6 David Temelkov - 5 David Temelkov - 4 +8 David Temelkov - 3 Galerija

Makedonski pjevač David Temelkov vjenčao se sa svojom dugogodišnjom djevojkom Elenom Jung, fotografije sa svadbe podijelio je na svom Instagramu.

Makedonski pjevač David Temelkov vjenčao se s manekenkom i voditeljicom Elenom Jung ovoga vikenda u Skoplju.

David je objavio niz fotografija i videozapisa s vjenčanja na svom Instagram profilu, a sve atmosfera je sudeći po njima bila predivna.

Mladenci su nakon što su izrekli ''da'' pustili bijele golubice, iz crkve su izašli s vjenčićima na glavi, a za prvi ples odabrali su pjesmu grupe Dalmatino ''Jedina ljubav''.

Dio atmosfere možete pogledati u našoj galeriji, a ostatak na Davidovom Instagram profilu.

Mladenka je zasjala u širokoj bijeloj vjenčanici te je nosila dugačak bijeli veo, a David je kao i uvijek izgledao vrlo dotjerano u crnom odijelu i s leptir mašnom.

Podsjetimo, David je Elenu zaprosio 2021. godine na svom koncertu u Novoj Gradiški. Elena je prvotno bila u šoku i iznenađena, a potom je ushićeno zagrlila Davida i rekla mu da pred publikom.

Par je inače u sretnoj vezi nekoliko godina, a upoznali su se 2015.

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Vanja Rupena - 2 Vanja Rupena - 6 Vanja Rupena - 7 Vanja Rupena - 4 +13 Vanja Rupena - 3 Nekad i sad Pamtite ovu predivnu Hrvaticu? Bila je Miss Hrvatske 1996., a evo gdje je nestala i što radi otkako se povukla iz javnosti!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 4 Nives Celzijus - 2 Nives Celzijus - 1 +27 Nives Celzijus Celebrity Nives se pohvalila lubenicama u jaccuzziju pa postavila pitanje pratiteljima, kreativnih komentara ni ovaj put nije nedostajalo!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene