život kao da je film

Makedonski zavodnik David Temelkov i njegova "Neutješna glad“ za boljim osvajaju na prvu!

David Temelkov David Temelkov PR 1/1 >> Pogledaji ovu galeriju +0 David Temelkov Galerija

Ovih dana u hrvatskom i regionalnom radijskom eteru možemo čuti novi singl "Neutješna glad" dobro nam poznatog makedonskog pjevača Davida Temelkova. Ovaj singl intrigantnog naziva daje naslutiti da iza njega ne stoje samo vrhunski vokal i talent, već i izuzetno pozitivna energija koju nam je u ovo izazovno vrijeme svima potrebno imati u svojoj blizini.

"Čovjek čovjeku je glumac, život kao da je film", stihovi su pjesme koju prati video-spot kojeg, baš poput kratkometražnog filma, prati odlična priča koja se od početka do kraja gleda u jednom dahu.

Pogledaj i ovo Sonja Kovač ''Samo sam rekla, kaj?'' Najluđe zaruke poznatih Hrvata: Od slonova na Tajlandu, preko Maldiva do javnih prosidbi pred publikom!

Ovaj puta se u ulozi scenariste i režisera našao upravo ovaj šarmantni pjevač: "Postavljanje visokih očekivanja i standarda bili su jedini izbor i jedina smjernica za ovaj spot! Pravi je izazov bio taj što sam saznao da je Netflix snimao seriju na istoj lokaciji gdje je sniman i ovaj spot, stoga sam morao biti na nivou zadatka.“ – navodi, a potom nastavlja: "Nikada do sada nisam toliko uživao kao u snimanju ovog spota. U potpunosti sam uživao u ulozi scenariste i redatelja, snimajući sa svojim prijateljima koji su glumom, bespoštednim davanjem i pozitivnom energijom učinili da ovaj spot bude na kraju to što je! Snimanje je bilo prava čast i zadovoljstvo!“

Neutješna glad je odjeknula čitavom regijom.

"Drago mi je da se moje pjesme istovremeno vrte u nekoliko država, da ne žive u jednom gradu i jednoj državi, već konstantno putuju..." govori David za kojeg nikad ne znamo hoćemo li ga susresti u Zagrebu, Beogradu, Skopju ili kojem drugom gradu, pa nipošto ne čudi što je rado slušan i viđen gost u svim zemljama regije.

I iako nas pjesma podsjeća na to da je čovjek čovjeku glumac, već s prvim slušanjem jasno nam je da je Davidova glad za boljim iskrena i da od njega i ubuduće možemo očekivati samo najbolje.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene