u zanimljivu društvu

Zdravka Mamića teško je bilo prepoznati na tribinama teniskog turnira, pokazao potpuno drugačiji imidž od onog na koji su svi navikli!

Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 3 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 3 Dejan Rakita/Pixsell 1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 1 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 3 Zdravko Mamić na finalu turnira Srpska Open - 2 Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić - 3 Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko Mamić +5 Zdravko Mamić Galerija

Zdravko Mamić pokazao je novi imidž na finalu teniskog turnira Srpska Open u Banjoj Luci.

Bjegunac hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić prisustvovao je finalu turnira Srpska Open u Banjoj Luci.

Pogledaj i ovo showbuzz Elitna ekipa Mamići, Ćorluka, Čermak, Ibanez.... Evo tko je sve stigao na Kovačićevu svadbu

Tamo su ga snimili fotografi, a na fotografijama ga nije baš lako prepoznati zbog potpuno sijede i puno kraće kose od posljednjeg puta kada smo ga vidjeli.

Turnir je pratio iz svečane lože u društvu Mladena Milanovića Kaje, jednog od najbogatijih ljudi u Republici Srpskoj, te svojeg brata i također bjegunca Zorana Mamića.

Dva reda iza Zdravka sjedio je i Ivan Todorić, najmlađi sin Ivice Todorića.

Braća Mamić inače borave u Mostaru, a Zdravko je navodno već mjesecima u sretnoj vezi s 30-ak godina mlađom Jelenom Planinić iz Ljubuškog. Šuškalo se i da su kupili stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život, kao i da je ona zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko se navodno još prije godinu dana razveo od supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Ivu i Luciju.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ivo, Tatjana i Lana Josipović Ivo, Tatjana i Lana Josipović - 1 Tatjana, Ivo i Lana Josipović - 2 Ivo i Lana Josipović - 3 +25 Ivo i Lana Josipović - 4 Celebrity Samozatajnu kćer Ive Josipovića dugo nismo vidjeli u javnosti, a sada se pridružila roditeljima na važnom događaju!

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Frano Ridjan Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 1 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 2 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 3 +20 Frano Ridjan i Gabriela Pilić - 4 Celebrity Frano Ridjan objasnio zašto prošlu emisiju voditeljici Tamari Loos nije mogao odgovoriti na pitanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene