s ljepoticama i nogometašima

Braća Mamić danas su bjegunci od hrvatskog pravosuđa, a pogledajte kako su se provodili dok su bili na vrhuncu moći!

Zoran Mamić Zoran Mamić Davor Puklavec/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić, 2006. godina Zoran Mamić, Luka Modrić, Eduardo da Silva Zlatko Mamić, Zoran Mamić, Luka Modrić, Eduardo da Silva, Nikolina Pišek, Suzy Josipovžc-Redžepagić, Sarah Josipović Zoran i Zlatko Mamić Zoran Mamić - 2 Zdravko Mamić Zoran Mamić - 4 Zoran Mamić - 5 Zoran Mamić - 6 Zoran Mamić - 7 +8 Zoran Mamić - 8 Galerija

Pojavile su se fotografije s jednog svečanog okupljanja iz 2006. godine na kojem su glavne face bili braća Zoran i Zdravko Mamić.

Braća Zoran i Zdravko Mamić danas su u bijegu od hrvatskog pravosuđa, no nekad su bili rado viđena lica na svim društvenim okupljanjima.

Pogledaj i ovo showbuzz Elitna ekipa Mamići, Ćorluka, Čermak, Ibanez.... Evo tko je sve stigao na Kovačićevu svadbu

Sada su se pojavile njihove fotografije iz 2006. godine, kada su bili na vrhuncu moći i provodili se u društvu poznatih ljepotica i nogometaša na promociji vina, u sklopu koje je održana i modna revija.

A ako je suditi po fotografijama s događanja, nema tko se tada nije htio fotografirati s braćom Mamić, pa su tako Zoran i Zdravko proveli večer pozirajući s Nikolinom Pišek, Suzy i Sarom Josipović, Lukom Modrićem i brojnim drugim uzvanicima.

I dok Zdravka nije tako teško prepoznati na starim fotografijama, Zoran je u to vrijeme njegovao potpuno drugačiju frizuru i stil nego danas.

Ono što se kod obojice otada promijenilo, uz to što su postali bjegunci, su i žene u njihovu životu.

Zoran je u vrijeme nastanka ovih fotki još bio u braku sa svojom prvom suprugom Vanjom Horvat, za koju se oženio 1993. godine, a razveli su se 2010. U braku su dobili kćer Ninu i sina Brunu.

U lipnju 2014. godine drugi put je uplovio u bračnu luku s osam godina mlađom ekonomisticom Anom Šikić. Vjenčali su se nakon četiri godine veze, a njihov brak potrajao je tek dvije godine.

Zoran je u svibnju 2020. godine dobio još jednu kćer s 11 godina mlađom partnericom Senkom Mandić, koju je upoznao u jednom restoranu u Dubaiju.

Zdravko se u posljednje vrijeme ne odvaja od 30-ak godina mlađe Jelene Planinić iz Ljubuškog, a šuška se i da su već stali pred oltar, što bi njemu bio treći brak.

Navodno se još prije godinu dana razveo od Marine Mamić, s kojom je bio u braku od 1994. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Ivu i Luciju, a s prvom suprugom Nadom ima i sina Marija.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović i Josip Plavić - 1 Danijela Martinović i Josip Plavić - 2 Danijela Martinović i Josip Plavić - 3 Danijela Martinović i Josip Plavić - 4 +25 Danijela Martinović i Josip Plavić - 5 Celebrity Novi partner Danijele Martinović već je osvojio simpatije javnosti, a ona se u njegovu naručju topi: ''Takvih gotovo više da i nema!''

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 1 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 2 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 4 +5 Ljubo Pavasović Visković i Dina Štern - 5 Celebrity Poznati domaći odvjetnik nakon tragičnog gubitka partnerice pronašao je sreću s kćeri bivšeg ministra

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene