nerazdvojni!

Zdravko Mamić snimljen u Sarajevu u društvu mlade Hercegovke, uhvaćeni su u hotelu, a šuška se da su već napravili veliki korak!

Zdravko Mamić Zdravko Mamić Ante Cizmic/Cropix 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić - 3 Zdravko i Marina Mamić - 1 Zdravko i Marina Mamić Zdravko Mamić Zdravko i Marina Mamić Zdravko i Marina Mamić +3 Zdravko i Marina Mamić Galerija

Zdravko Mamić snimljen je u jednom hotelu u Sarajevu u društvu Jelene Planinić, za koju se šuška da je njegova nova supruga.

Bjegunac hrvatskog pravosuđa Zdravko Mamić provodi se u susjednoj Bosni i Hercegovini s 30-ak godina mlađom Jelenom Planinić iz Ljubuškog, za koju se već neko vrijeme nagađa da je nova žena u njegovu životu.

Pogledaj i ovo Zdravko Mamić Ljubav cvjeta! Osvanula nova fotografija Zdravka Mamića i mlade Hercegovke koju ljubi već mjesecima, zajedno su se zabavljali na svadbi dinamovca!

Sada su zajedno otputovali u Sarajevo, gdje su snimljeni u kafiću jednog hotela, a fotografiju je objavio portal Faktor.ba.

Zdravko i Jelena bili su u društvu još dvojice muškaraca, s kojima je on pričao, dok je ona zadubljeno gledala u papir.

I dok se neko vrijeme šuškalo o Zdravkovim i Jeleninim zarukama, regionalni mediji sada pišu da su već stali pred oltar, i to prije nekoliko tjedana, te da su zajedno već tri godine.

Šuška se i da su kupili stan u Mostaru, koji uređuju za zajednički život, kao i da je ona zbog Mamića ostavila supruga, hercegovačkog poduzetnika Dadu Planinića, čije prezime još uvijek nosi.

Zdravko se navodno još prije godinu dana razveo od bivše supruge Marine, s kojom je bio u braku od 1994. godine i zajedno imaju dvije kćeri, Ivu i Luciju.

Nedavno je na društvenim mrežama osvanula snimka navodne Zdravkove momačke večeri.

Podsjetimo, glasine o romansi Zdravka i mlađahne Jelene potaknuo je skupocjeni Range Rover koji joj je on poklonio, a rasplamsao ih je direktor Dinama Ante Čačić svojom izjavom nakon što ga je Mamić prozvao na posljednjoj konferenciji koju je održao u Mostaru.

"Što se tiče moje energije, nisam još u osmom desetljeću, u sedmom sam, kao i on. Međutim, nemam energiju kao on da osnujem novu obitelj", izjavio je Čačić.

Zdravko iza sebe već ima dva braka, a s prvom suprugom Nadom ima i sina Marija.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Dubravka Cetinski - 1 In Magazin: Dubravka Cetinski - 2 In Magazin: Dubravka Cetinski - 3 In Magazin: Dubravka Cetinski - 4 +17 In Magazin: Dubravka Cetinski - 5 inMagazin Supruga Tonyja Cetinskog prvi put javno o moždanom udaru koji je doživjela: ''Dva dana prije toga osjećala sam simptome, koje sam zanemarila...''

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller +16 Tara Thaller Celebrity Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene