Hrabro i neočekivano

Jednu od najljepših Hrvatica nismo navikli viđati ovako golišavu, u prozirnom grudnjaku sve je iznenadila!

Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 4 Tomislav Kristo/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 2 Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 8 Tara Thaller - 1 +10 Tara Thaller - 2 Galerija

Tara Thaller plijenila je poglede na dodjeli nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off, na kojoj se pojavila u golišavom izdanju.

Glumica Tara Thaller slovi za jednu od najljepših Hrvatica, a laskavu titulu obranila je i u posljednjem javnom pojavljivanju. 

Pogledaj i ovo Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Nerazdvojni su Naša mlada glumica pokazala je zgodne noge u mini haljini, a iz naručja je nije puštao partner kojeg je upoznala u hit-showu

Tara je za vikend prisustvovala petoj dodjeli nezavisne glazbene novinarske nagrade Rock&Off u zagrebačkoj Tvornici Kulture, gdje se pojavila u za nju netipičnom golišavom izdanju.

Nosila je elegantno odijelo od trapera, u kojem je istaknula svoju vitku figuru, a ispod sakoa virio je samo prozirni grudnjak.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Na crvenom tepihu pozirala je u društvu kolege i domaćeg miljenika žena Janka Popovića Volarića.

Ni ovaj put uz nju nije bio suprug, bosanskohercegovački glumac Faris Pinjo, s kojim je rijetko viđamo u javnosti, a vjenčali su se u tajnosti koncem 2021. godine.

Inače, Taru ćemo gledati i kao natjecateljicu u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", u kojoj će pokazati svoj plesni talent, a iskustva, kaže, već ima.

"S plesom sam se susrela prvi put kada sam se upisala u Učilište ZKM-a. Tamo smo radili često mjuzikle i tu se i rodila ljubav i želja da se bavim mjuziklom. Također, na akademiji u Sarajevu bavila sam se osnovama baleta, karakternim jazzom i bečkim valcerom, a prije akademije tri mjeseca išla sam na privatne satove plesa i tu sam se susrela s nekim od latinoameričkih i standardnih plesova. Jako sam uzbuđena i sretna što ću biti dio showa, ali to mi se još uvijek čini nerealno", ispričala nam je Tara, koja iza sebe ima niz uspješnih uloga, i u domaćim i u stranim ostvarenjima, a prošle godine izdala je i svoj prvi singl "Oteta".

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić s mamom Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 1 +18 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Celebrity Korana Gvozdić pokazala mamu, od koje je naslijedila mladolik izgled: "Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina!"

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Camila Cabello - 1 Camila Cabello - 4 Camila Cabello - 3 Camila Cabello - 2 +7 Camila Cabello - 3 Celebrity Ismijavali su je zbog raskošnih oblina, no evo kako je ova ljepotica začepila usta svim hejterima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene