blista!

Jednu od naših najljepših glumica ne viđamo često, a u nikad elegantnijem izdanju obranila je laskavu titulu!

Tara Thaller Tara Thaller Davor Pongračić/Cropix 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Marko Petrić, Tara Thaller, Filip Vidović Tara Thaller Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 2 Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller - 8 Tara Thaller - 6 Tara Thaller - 4 +10 Tara Thaller - 5 Galerija

Tara Thaller pojavila se na premijeri filma "Cvrčak i mravica" u elegantnoj baby blue haljini.

Glumica Tara Thaller slovi za jednu od najljepših Hrvatica, no rijetko se pojavljuje u javnosti.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić "Dok je ljubavi..." Jedna od naših najljepših glumica otkrila jesu li na vidiku zaruke s mladim plesačem, s kojim nakon razvoda živi svoju ljubavnu bajku!

Događaj koji ipak nije mogla propustiti premijera je animiranog filma "Cvrčak i mravica" u kojem je posudila glas, a za tu se prigodu posebno dotjerala.

Tara je zablistala u elegantnoj baby blue haljini u kojoj je istaknula i svoju vitku figuru. Na premijeri je pozirala sa svojim kolegama Markom Petrićem i Filipom Vidovićem, koji su se također sredili u skladu s prigodom.

S njom je bio i suprug bosanskohercegovački glumac Faris Pinjo, za kojeg se udala u tajnosti prije godinu dana. Godišnjicu braka obilježila je i na svojem profilu na Instagramu, gdje je objavila fotografiju s njihova vjenčanja u Zagrebu.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Inače, Tara je 2019. upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu, a iza sebe ima niz uspješnih uloga, među kojima se ističe ona u drami "The Saint of the Impossible". Odnedavno je i u glazbenim vodama, a njezin prvi singl nosi naziv "Oteta".

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - Bloom Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 Maja Šuput - 3 +26 Maja Šuput - 5 Celebrity Šuput pokazala kako je izgledalo Bloomovo prvo šišanje: "Prva profi frizura pa sam jako važan!"

1/34 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Lidija Bačić - 1 In Magazin: Lidija Bačić - 2 In Magazin: Lidija Bačić - 3 In Magazin: Lidija Bačić - 4 +29 In Magazin: Lidija Bačić - 5 inMagazin Lidija Bačić napokon progovorila o svojem ljubavnom statusu, evo što nam je otkrila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene