Malo promjene

Od mlade hrvatske glumice navikli smo na opuštena izdanja, a ovog puta iznenadila je elegantnom modnom kombinacijom

Tara Thaller Tara Thaller PR 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller s kolegama Tara Thaller - 8 Tara Thaller - 6 +9 Tara Thaller - 5 Galerija

Tara Thaller iznenadila nas je svojom odjevnom kombinacijom na posebnom eventu, čini se da brak dobro utječe na nju.

Naša glumica Tara Thaller iznenadila je sve prisutne svojom elegantnom odjevnom kombinacijom na jednom posebnom eventu u Zagrebu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić "Dok je ljubavi..." Jedna od naših najljepših glumica otkrila jesu li na vidiku zaruke s mladim plesačem, s kojim nakon razvoda živi svoju ljubavnu bajku!

Blic film i CineStar slavili su svoje godišnjice poslovanja u Hrvatskoj, a među brojnim poznatima stigla je i Tara.

Ispred fotoobjektiva zasjala je u uskoj tamno plavoj haljini golih ramena, a tanki crni remen još je više istaknuo njenu vitku figuru. Haljinu je kombinirala i uz crne sandale, a kosu je uredila u jednostavno valove.

Taru u posljednje vrijeme često vidimo na raznim eventima, a ponekad se s njom pojavi i njen suprug, bosanskohercegovački glazbenik Faris Pinjo.

Podsjetimo, naša se glumica za bosanskohercegovačkog kolegu udala u tajnosti krajem prošle godine, a fotografije s vjenčanja objavila je na svojem profilu na Instagramu. Prije toga u vezi su bili dvije godine, a za njih se doznalo 2020. godine kada je Tara na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije.

Inače, Tara je 2019. upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu, a iza sebe ima niz uspješnih uloga, među kojima se ističe ona u drami "The Saint of the Impossible". Odnedavno je i u glazbenim vodama, a njezin prvi singl nosi naziv "Oteta".

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez sa sestrama Jennifer Lopez i Ben Affleck - 4 Jennifer i Ben Affleck +15 Jennifer Lopez Celebrity Jennifer Lopez pozirala sa sestrama koje rijetko viđamo, pogledajte koliko joj nalikuju!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll i Salt Bae - 3 Ivana Knoll i Salt Bae - 1 Ivana Knoll i Salt Bae - 2 Ivana Knoll i Salt Bae - 4 +26 Ivana Knoll - 2 Celebrity Ivana Knoll veliki je uspjeh proslavila u restoranu poznatog turskog chefa koji je postao popularan zbog posebnog načina serviranja odreska!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene