Zgodan par

Rijedak izlazak jedne od najljepših Hrvatica s mužem, vjenčali su se u tajnosti i uspješno čuvaju svoju privatnost

Tara Thaller Tara Thaller PR 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 8 Tara Thaller - 6 Tara Thaller - 7 Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 +8 Tara Thaller - 2 Galerija

Tara Thaller pojavila se na premijeri filma "Black Panther: Wakanda zauvijek" sa suprugom Farisom Pinjom.

Glumica Tara Thaller slovi kao jedna od najljepših Hrvatica, ali rijetko se pojavljuje u javnosti, a još je rjeđe imamo priliku vidjeti sa suprugom Farisom Pinjom.

Pogledaj i ovo Tara Thaller i Mateo Cvenić ''nije tajna da smo klknuli...'' Jedna od naših najljepših glumica nakon razvoda priznala da opet ljubi, i to plesača s kojim su je već neko vrijeme povezivali: "Situacija nije bila idealna..."

No par se ovaj tjedan pojavio na svečanoj premijeri filma "Black Panther: Wakanda zauvijek", a ovo je drugi put da ih vidimo skupa u javnosti nakon njihova iznenadnog vjenčanja.

Tara je na premijeri zablistala u elegantnom i opuštenom izdanju, s kožnim sakoom, dolčevitom i širokim hlačama, a i Faris se obukao ležerno.

Podsjetimo, naša se glumica za bosanskohercegovačkog kolegu udala u tajnosti krajem prošle godine, a fotografije s vjenčanja objavila je na svojem profilu na Instagramu. Prije toga u vezi su bili dvije godine.

Inače, Tara je 2019. upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu, a iza sebe ima niz uspješnih uloga, među kojima se ističe ona u drami "The Saint of the Impossible". Odnedavno je i u glazbenim vodama, a njezin prvi singl nosi naziv "Oteta".

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Renata Lovrinčević Buljan Renata Lovrinčević Buljan - 1 Renata Lovrinčević Buljan - 2 Renata Lovrinčević Buljan - 3 +16 Renata Lovrinčević Buljan - 5 Celebrity Svi pričaju o mami mlade nade Hajduka: Prije 22 godine bila je Miss Hrvatske, a i danas svojom pojavom mami uzdahe!

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju In Magazin: Josip Ivančić - 7 In Magazin: Josip Ivančić - 2 In Magazin: Josip Ivančić - 3 In Magazin: Josip Ivančić - 4 +9 In Magazin: Josip Ivančić - 5 inMagazin Zaljubili su se u showu ''Farma'', a i poslije 12 godina ludo se vole: ''Drugi mogu pričati što hoće''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene