U tajnosti ili na sva zvona?

Kakva vjenčanja odabiru poznati Hrvati? Evo tko je sreću sakrio od znatiželjnih pogleda, a tko pokazao cijelom svijetu!

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Vedran Ćorluka i Franka Batelić Toni i Dubravka Cetinski Momčilo Otašević i Jelena Perčin Judita Franković (Foto: John Pavlish) Ana Majhenić (FOTO: Goran Stanzl/PIXSELL) Izabel i Mateo Kovačić Tara Thaller - 1 +0 Tara Thaller - 2 Galerija

Ona s velikim brojem ljudi ili tek u krugu najbližih? Raskošna ili skromna? Na ova razmišljanja potaknulo nas je nedavno vjenčanje glumice Tare Thaller koja je sudbonosno da izrekla u tajnosti. Tko se još vodi načelom da, prema mnogima, najljepši dan u životu treba sakriti od znatiželjnih pogleda, a tko svoju sreću želi pokazati cijelom svijetu, otkrit će vam sljedeća priča.

Jednog prosinačkog utorka, daleko od očiju javnosti, udala se glumica Tara Thaller. Da se svojem glumačkom kolegi Farisu Pinji zaklela na ljubav, potvrdila je nizom zajedničkih fotografija koje je objavila na društvenim mrežama. Inače, par se upoznao na Akademiji scenskih umjetnosti u Sarajevu, a čin vjenčanja je, kako je rekla, cherry on top njihovoj ljubavi.

Pogledaj i ovo Izabel Kovačić - 1 ''Kakva ljepotica'' Izabel Kovačić pokazala je kako muž Mateo i sin provode vrijeme na Sejšelima, no svu pozornost ukrala je ona bez trunke šminke!

''Ne pričam ja o svom ljubavnom životu, to sam odlučila koliko mogu zadržati za sebe. Klonim se Cvjetnog i ne objavljujem na Instagramu. To su savjeti koje sam dobila od starijih kolega'', objasnila je Tara. 

Veo tajne svojedobno je obavio i vjenčanje glumice Judite Franković. Glumica i njezin dečko Marko Brdar bračne zavjete izmijenili su u Ljubljani. Vijest da se udala glumica Ana Majhenić podijelila je na svojem Facebooku, uz opis ''Živjeli Hercegi. A kakav je bio vaš ponedjeljak?'' Glumački par - Jelena Perčin i Momčilo Otašević intimno vjenčanje u krugu najbližih imali su u Crnoj Gori. Nakon ceremonije, brodom su se zaputili na proslavu u konobu.

Sve je iznenadilo i vjenčanje glumice Tamare Garbajs. Mediji su tek doznali za njezinu vezu s liječnikom Dankom Velimirom Vrdoljakom, a par se već u tajnosti vjenčao.

A za potpuno drugačiji tip romantike odlučili su se Izabel i Mateo Kovačić. Sudbonosno DA izgovorili su na mjestu gdje su se upoznali i zaljubili. U crkvi sv. Antuna Padovanskog Mateo je bio ministrant, a Izabel je pjevala u crkvenom zboru.

Tony Cetinski i njegova supruga Dubravka imali su čak tri svadbena slavlja, a zavjete su izmijenili i u Las Vegasu.

Ekskluzivno vjenčanje imali su i Maja Šuput te Nenad Tatarinov. Na danu iz snova nisu štedjeli. Slavlje je održano na luksuznom istarskom imanju, pjevačica je promijenila tri vjenčanice, a sve je bilo pod povećalom javnosti.

Istru su za slavlje svoje ljubavi izabrali i Vedran Ćorluka te Franka Batelić koji su izgledali kao s naslovnice modnog časopisa.

Romantike, ali i znatiželjnih pogleda, nije nedostajalo ni na vjenčanju Ćorlukina kolege Domagoja Vide. Nakon što su plavokosi nogometaš i kraljica Hrvatske 2014-e Ivana Gugić izašli iz crkve u Umagu, pustili su bijele golubice. Isti su scenarij 2015-e u Šibeniku imali i košarkašica Antonija Mišura i njezin suprug Marko Sandrić.

Naša plus size manekenka i poduzetnik Danijel Grlić vjenčali su se u istoj crkvi kao i njezini roditelji. Na putovanju u jednom smjeru, kako je pisalo na pozivnicama, okružili su se najdražim ljudima. Luciju je do oltara ispratio otac, a za najljepši dan u životu odabrala je haljinu od 30 metara ruskog bijelog satena.

IN magazin gledajte od ponedjeljka do petka u 17:30 na Novoj TV, a propuštene emisije pogledajte besplatno na novatv.hr.

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) +3 David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Celebrity Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene