Je li pretjerao?

Beckham izazvao zgražanje zbog nove obiteljske snimke, evo što je to svima zasmetalo: "Malo je prevelika za ovako nešto"

David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) Instagram 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham i Harper (Foto: Instagram) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) +0 David Beckham, Harper Beckham (Foto: Profimedia) Galerija

David Beckham objavio je na Instagramu video u kojem ljubi kćer Harper Seven u usta što se mnogima nije svidjelo.

Umirovljeni nogometaš David Beckham objavio je na svom profilu na Instagramu nekoliko fotografija i video s dočeka 2022. godine, između ostalog i snimku na kojoj ljubi u usta svoju 10-godišnju kćer Harper Seven što je podiglo puno prašine.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

"Posebni trenuci s ljudima na kojima sam najzahvalniji. Volim vas puno", napisao je David uz objavu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by David Beckham (@davidbeckham)

No osim čestitki njegovih pratitelja, u komentarima su se zaredali i izraza zgražanja jer ljubi Harper Seven u usta.

"Koliko godina ima Harper Seven?", "Malo je prevelika za ovak poljubac", "Još uvijek ljubiš kćer pred kamerama tako, to je malo čudno", "Ostao sam u šoku", "Ovo nije normalno", dio je takvih poruka.

To zapravo i nije bilo prvi put da Beckhamovi takvo nešto dijele na društvenim mrežama, a njima kao obitelji i roditeljima očito je u potpunosti prihvatljivo i ne zanima ih što drugi o tome misle. 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene