Mladi par!

Jedna od najljepših domaćih glumica u rijetkom izlasku sa suprugom za kojeg se udala u tajnosti

Tara Thaller Tara Thaller Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Faris Pinjo Poznati na premijer predstave Ecije Ojdanić ''Čudo'' - 2 Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 8 Tara Thaller s kolegama Tara Thaller - 7 Tara Thaller - 6 Tara Thaller - 5 +7 Tara Thaller - 4 Galerija

Tara Thaller nakon dugo se vremena pojavila u javnosti sa svojim suprugom Farisom Pinjom za kojeg se udala u tajnosti.

Tara Thaller bila je jedna od brojnih poznatih koji su prisustvovali premijeri predstave Ecije Ojdanić ''Čudo'' u zagrebačkom kazalištu.

Pogledaj i ovo Ana Uršula Najev - 1 oni o svemu šute, ali... Pogledajte kakvu je poruku omiljenoj Luci iz Kumova uputio nedavno razvedeni kolega, opet su potaknuli nagađanja!

Tara je na crvenom tepihu pozirala sa svojim suprugom, bosanskohercegovačkim glumcem i glazbenikom Farisom Pinjom za kojeg se prošle godine udala u tajnosti.

Za ovu prigodu Tara se ležerno odjenula u traperice, sivu majicu i sivi kaput, a slično je bio odjeven i njen suprug koji je umjesto kaputa nosio smeđu kožnu jaknu.
Mladi par vjenčao se u Zagrebu nakon dvije godine veze, a Tara je sretnu vijest otkrila na svojem Instagramu, gdje je objavila fotografije s vjenčanja.

Inače, Tara je 2019. upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu, a iza sebe ima niz uspješnih uloga, među kojima se ističe ona u drami "The Saint of the Impossible".

Za njezinu vezu s kolegom Farisom Pinjom doznalo se 2020. godine, kada je na Instagramu objavila njihove zajedničke fotografije.

1/39 >> Pogledaji ovu galeriju Severina u Koprivnici Severina u Koprivnici - 4 Severina u Koprivnici - 2 Severina u Koprivnici - 1 +34 Severina u Koprivnici - 4 Celebrity Severina u čast grada Koprivnice napravila feštu pa publici priredila zavodljiv spektakl na pozornici!

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Doris Pinčić i Davor Guberović Doris Pinčić - 5 Doris Pinčić - 4 Doris Pinčić - 3 +1 Doris Pinčić - 2 Celebrity Doris Pinčić prvi put u javnosti pokazala novog partnera, golupčići više ne skrivaju svoju sreću!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene