ne viđamo je često

Jedna od najljepših domaćih glumica iznenadila je sve tajnim vjenčanjem, a vidi se da joj bračni život itekako godi!

Tara Thaller - 5 Tara Thaller - 5 Davorin Višnjić/Pixsell 1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 8 Tara Thaller - 5 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 4 Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 6 Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 7 Tara Thaller - 4 +8 Tara Thaller - 3 Galerija

Tara Thaller iznenadila je dolaskom na pretpremijeru nove serije "Zmajeva kuća" u Zagrebu gdje je zablistala u elegantnom izdanju.

Naša mlada i talentirana glumica Tara Thaller (24) rijetko se pojavljuje u javnosti, no nije mogla propustiti pretpremijeru nove HBO-ove serije "Zmajeva kuća" u Zagrebu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić "Dok je ljubavi..." Jedna od naših najljepših glumica otkrila jesu li na vidiku zaruke s mladim plesačem, s kojim nakon razvoda živi svoju ljubavnu bajku!

Za ovu je prigodu odabrala elegantni crni kombinezon u kojem je potvrdila da joj ne treba puno truda kako bi zablistala te je još jednom opravdala titulu jedne od naših najljepših glumica.

S događaja se javila i na svojem Instagramu gdje je objavila šaljive fotografije, a pratitelji su joj uputili komplimente na račun izgleda.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Tara Thaller (@tara.thaller)

Tari ovaj put pratnju nije pravio njezin suprug, bosanskohercegovački glumac i glazbenik Faris Pinjo, za kojeg se krajem prošle godine udala u tajnosti.

Mladi par vjenčao se u Zagrebu nakon dvije godine veze, a Tara je sretnu vijest otkrila na svojem Instagramu, gdje je objavila fotografije s vjenčanja.

Inače, Tara je 2019. upisala Akademiju scenskih umjetnosti u Sarajevu, a iza sebe ima niz uspješnih uloga, među kojima se ističe ona u drami "The Saint of the Impossible".

Za njezinu vezu s kolegom Farisom Pinjom doznalo se 2020. godine, kada je na Instagramu objavila njihove zajedničke fotke.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić - 1 Marijana Mikulić, Nataša Janjić Medančić, Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić - 4 +12 Nataša Janjić - 5 Celebrity Zbog zavodljivog izdanja naše glumice u Sarajevu su se svi okretali za njom, a netko joj je cijelo vrijeme čuvao leđa

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene