Baš je prekrasna!

Zbog zavodljivog izdanja naše glumice u Sarajevu su se svi okretali za njom, a netko joj je cijelo vrijeme čuvao leđa

Nataša Janjić Medančić - 5 Nataša Janjić Medančić - 5 Armin Durgut/Pixsell 1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Nataša Janjić Medančić - 1 Marijana Mikulić, Nataša Janjić Medančić, Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić i Nenad Medančić Nataša Janjić Medančić - 4 Nataša Janjić - 5 Nataša Janjić - 4 Nataša Janjić Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 7 Nataša Janjić - 1 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 6 +6 Nataša Janjić sa suprugom Nenadom Medančićem - 5 Galerija

Nataša Janjić Medančić prošetala je crvenim tepihom Sarajevo film festivala u zavodljivom izdanju zbog kojeg su se svi okretali za njom, a imala je i zgodnu pratnju.

Glumica Nataša Janjić Medančić privukla je veliku pažnju na Sarajevo film festivalu gdje se pojavila u zavodljivom izdanju.

Pogledaj i ovo In Magazin: Nataša Janjić - 4 to ne smijete propustiti! Omiljene Zaglave uskoro će dobiti jedno zanimljivo pojačanje: ''To će uzburkati familijarne odnose i odnijeti priču u jednom drugom smjeru''

Za ovu svečanu prigodu odbrala je elegantnu crnu haljinu s izrezima na dekolteu, a za dodatnu dozu seksepila pobrinuo se takozvani "wet look" na njezinoj kosi.

Na crvenom tepihu pridružila joj se i kolegica Marijana Mikulić koja je u maloj crnoj haljini pokazala vitke noge, a obje naše glumice su izgledale fenomenalno.

Nataši je društvo pravio i suprug Nenad Medančić s kojim je u braku od 2018. godine, a zajedno imaju dvoje djece, kćer Kaju i sina Tonija.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Dragan i Maja Bjelogrlić - 2 Dragan i Maja Bjelogrlić - 3 Lepa Brena, Maja i Dragan Bjelogrlić, Boba Živojinović Dragan i Maja Bjelogrlić - 1 +2 Dragan i Maja Bjelogrlić Celebrity Pogledajte kako izgleda žena Dragana Bjelogrlića, rijetko se pojavljuje, a zovu je srpskom Monicom Bellucci!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll Ivana Knoll Ivana Knoll - 9 Ivana Knoll - 10 +30 Ivana Knoll - 8 Celebrity Upravo zbog ovakvih prizora slovi za jednu od najseksi Hrvatica, a uvijek se potrudi i nadmašiti samu sebe!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene