jako su slične!

Korana Gvozdić pokazala mamu, od koje je naslijedila mladolik izgled: "Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina!"

Korana Gvozdić Korana Gvozdić Instagram 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Korana Gvozdić s mamom Korana Gvozdić - 6 Korana Gvozdić - 3 Korana Gvozdić - 1 Korana Gvozdić i Ivan Šarić Korana Gvozdić Korana Gvozdić i Ivan Šarić - 1 Korana Gvozdić - 10 Korana Gvozdić - 12 Ivan Šarić i Korana Gvozdić +12 Korana Gvozdić - 9 Galerija

Korana Gvozdić objavila je fotografiju na kojoj pozira sa svojom mamom povodom njezina rođendana.

Manekenka Korana Gvozdić (40) na Instagramu je čestitala svojoj mami okrugli 70. rođendan, a tim je povodom objavila i njihovu rijetku zajedničku fotografiju.

Pogledaj i ovo Ivan Šarić Imao je 27 godina Evo kako je Ivan Šarić izgledao 2011. godine, bez njegovog zaštitnog znaka ne bi ga svi prepoznali na prvu!

"Predivna kao mama, nenadmašna kao baka! Sretan rođendan, mama!" napisala je Korana uz fotku na kojoj s mamom pozira pored kolača sa svjećicama, a pratitelji su njezinu mamu obasuli čestitkama i komplimentima.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Korana Gvozdic (@koranagvozdic)

"Ja ne vjerujem da ta žena ima 70 godina. Prekrasno izgleda", "Isti osmijeh, prekrasne obje", "Wow, mama je fantastična!" nizali su se komentari ispod fotke.

Korana na društvenim mrežama inače najčešće objavljuje fotografije sa svojim partnerom, komičarom Ivanom Šarićem i njihovim sinom, a mamu dosad nije pokazivala.

Manekenka i komičar postali su roditelji u travnju 2021. godine, a sinčić Oliver na svijet je stigao prije termina poroda.

"Ja sam svog sina primila u naručje 25. dan, a tata ga prvi put vidio i zagrlio nakon više od 5 tjedana. Kako to sve preživiš? Duša i tijelo se nakratko razdvoje. Početni šok, tuga i gomila suza moraju odraditi svoje, istovremeno se tijelo diže s dna, otrese 'prašinu' i bol sa sebe i kreće u pogon. I nema stajanja!" napisala je Korana na svojem profilu na Instagramu.

Inače, Korana i Ivan u sretnoj su vezi od 2012. godine, a hoće li uskoro na njihova vrata pokucati svadbena zvona, još nisu otkrili.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik Filipović - 1 Tarik Filipović - 2 Tarik i Lejla Filipović - 12 Tarik i Lejla Filipović - 2 +16 Tarik i Lejla Filipović - 3 Zanimljivosti Tarik Filipović podijelio je rijetku fotografiju sina, a razlog je vrlo poseban: ''Hvala što si skinuo embargo s objavljivanja fotografija...''

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Žanamari Perčić - 1 Žanamari Perčić - 2 Žanamari Perčić, Neda Parmać, Pamela Ramljak i Nika Antološ Žanamari Perčić - 3 +27 Žanamari Perčić Celebrity Ogroman otvor kod grudi mamio je sve poglede na Žanamari, a kompliment joj je uputila i poznata kolegica: ''Trebala bi ovako češće''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene