iskreno o tajnom vjenčanju

Jedna od naših najljepših glumica odvažila se na novi izazov: ''Još mi se to čini nerealno, ali jako sam uzbuđena i sretna''

Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller/Instagram 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller Marko Petrić, Tara Thaller, Filip Vidović Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller Tara Thaller i Faris Pinjo Tara Thaller Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 3 Tara Thaller - 4 +1 Tara Thaller - 4 Galerija

Tara Thaller sudjelovat će u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama", koji se uskoro vraća na male ekrane, a koji s uzbuđenjem očekuje.

Glumica Tara Thaller slovi za jednu od najljepših Hrvatica i rijetko se pojavljuje u javnosti, ali to će se sada promijeniti jer ćemo je uskoro gledati u novoj sezoni showa "Ples sa zvijezdama".

Pogledaj i ovo In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 pravi uzor! Suze zbog kraja priče u Plesu sa zvijezdama: ''To je žena od 25 godina, koja ima toliko talenata, žene, gledajte i učite od Tare!''

Tara nam je zato otkrila kakva je plesačica, jednom je prilikom izjavila da su njezin najveći san Broadway ili West End, a sada je dobila priliku okušati se u hit-showu "Ples sa zvijezdama".

"S plesom sam se susrela prvi put kada sam se upisala u Učilište ZKM-a. Tamo smo radili često mjuzikle i tu se i rodila ljubav i želja da se mjuziklom bavim. Također, na akademiji u Sarajevu bavila sam se osnovama baleta, karakternim jazzom i bečkim valcerom, a prije akademije tri mjeseca sam išla na privatne satove plesa i tu sam se susrela s nekim od latinoameričkih i standardnih plesova. Jako sam uzbuđena i sretna što ću biti dio showa, ali to mi se još uvijek čini nerealno", priznala je Tara.


S obzirom na to da ima već plesačkog iskustva, otkrila nam je i koji joj stilovi najbolje leže.

"Od plesova koje sam imala prilike upoznati najviše su mi se svidjeli rumba i jive", dodala je.

Tara je odnedavno u braku, a odlučila se vjenčati u tajnosti krajem prošle godine. Kako to da je donijela takvu odluku?

"Iako se možda tako čini, vjenčanje nije održano u tajnosti namjerno, jednostavno to nisam reklamirala, a svi koji me znaju znali su da je to bilo u planu neko vrijeme. Odluke donosim intuitivno, pa sam tako donijela i ovu", pojasnila je.


A što smatra svojim najvećim životnim uspjehom?

"U profesionalnom smislu to je svakako HBO-ova serija "Uspjeh", a u privatnom obitelj, to jest njegovanje kvalitetnih odnosa", zaključila je Tara.

Tara nosi titulu jedne od najljepših domaćih glumica, koliko joj laskaju takvi epiteti i komplimenti?

"Naravno da mi laskaju, ali bitnije mi je da sam dobra osoba, kao što mi je to važno kod drugih ljudi, dok je izgled, kada se uspoređuje s time, nebitan", smatra Tara.

Uloga buntovne tinejdžerice u seriji ''Uspjeh'' lansirala ju je u zvjezdanu orbitu, a za nju je pristala i na ono što je mislila da nikad neće - razodjenuti se. Je li ikad požalila zbog te odluke?

"Nisam požalila, bila sam svjesna da je to potrebno kako bi se pokazala ranjivost mojeg lika. Naravno da sam u trenucima osjećala nelagodu zbog toga, primjerice kada mi je obitelj trebala pogledati seriju, ali znam da su uspjeli odvojiti mene od lika i gledati seriju kao cjelovitu priču, a ne isključivo kao Taru na ekranu", kaže Tara.

Otkrila nam je i je li pratila prijašnje sezone showa "Ples sa zvijezdama" i ima li favorita među mentorima.

"Pratila sam, iako, nažalost, nisam uspjela sve popratiti. Ovako na prvu imala sam nekoliko favorita, međutim najbitnije bi mi bilo da se slažemo i da mi odgovara pristup i kako će me netko učiti plesati, a to je nešto što ne mogu saznati dok ne počnemo raditi", zaključila je Tara.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Katie Price - 3 Katie Price - 4 Katie Price - 5 Katie Price - 6 +12 Katie Price - 1 Celebrity Zbog pretjeranih plastičnih operacija postala je predmet sprdnje, no javnost je ovog puta šokirala pojavom u prozirnom kombinezonu!

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Bella Hadid - 2 Bella Hadid - 3 Bella Hadid - 4 Bella Hadid - 5 +12 Bella Hadid - 6 Celebrity Jedna od najljepših žena na svijetu pozirala na pješčanoj plaži u sićušnom bikiniju i pokazala nikad zategnutiju figuru

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene