iznenadila prisutne

Jedna od naših najljepših glumica priredila je show na reviji u Zagrebu, pogledajte zašto su je svi snimali mobitelima!

Tara Thaller - 2 Tara Thaller - 2 Matija Habljak/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller - 1 Tara Thaller - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić Poznati na reviji Duchess - 1 Poznati na reviji Duchess - 2 Poznati na reviji Duchess - 3 Poznati na reviji Duchess - 4 Poznati na reviji Duchess - 5 Poznati na reviji Duchess - 6 In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 +19 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Galerija

Tara Thaller pjevala je na reviji Snježane Mehun, a zatim je i zaplesala s mentorom iz showa "Ples sa zvijezdama" Mateom Cvenićem.

Brojni domaći ljubitelji mode okupili su se na reviji brenda Duchess u Zagrebu.

Pogledaj i ovo In Magazin: Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 pravi uzor! Suze zbog kraja priče u Plesu sa zvijezdama: ''To je žena od 25 godina, koja ima toliko talenata, žene, gledajte i učite od Tare!''

Borna Kotromanić, Alka Vuica, Tihana Harapin Zalepugin, Neven Ciganović i Antea Kodžoman samo su neki od poznatih Hrvata koji su došli pogledati novu kolekciju brenda iza kojeg stoji Snježana Mehun Schillinger.

A svi prisutni svjedočili su i velikom iznenađenju koje je priredila glumica Tara Thaller.

Tara je usred revije zapjevala na pisti, a zatim je s plesačem Mateom Cvenićem pokazala i što je naučila u showu "Ples sa zvijezdama".

Lijepa je glumica i doslovno zablistala u zlatnoj haljinici s dekolteom, koja je dio nove kolekcije brenda Duchess, a svi prisutni snimili su je mobitelima.

Inače, Tara i Mateo napustili su "Ples sa zvijezdama" u polufinalnoj emisiji, a finale showa možete pratiti ove nedjelje, 21. svibnja na Novoj TV.

No ni Tarina plesna avantura još nije završila. Marko Ciboci otkrio nam je da će ona i Mateo nastupiti na međunarodnom plesom eventu Adriatic Royal Pearl, koji se održava ovog lipnja u Opatiji.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus, Dino Goleš i Vlado Boban Valentina Baus i Dino Goleš - 2 +4 Valentina Baus Celebrity Pogledajte snimku urnebesnog trenutka iz Dnevnika Nove TV koji je nekima možda promaknuo: "Našao malo vremena za razgibavanje!"

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Adriana Lima - 1 Adriana Lima - 2 Adriana Lima - 3 Adriana Lima - 4 +15 Adriana Lima - 5 Celebrity Velika transformacija ljepotice koja je harala modnim pistama mnoge je ostavila u šoku, njezino drugačije lice ostavlja upitnike iznad glave

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene