''Iskreno, malo sam...''

Naša glumica i njen partner bez zadrške su žiriju hit-showa poručili što misle o njihovim komentarima!

1/45 >> Pogledaji ovu galeriju Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 5 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 6 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 4 Tara Thaller, Mateo Cvenić Tara Thaller i Mateo Cvenić - 1 +34 Tara Thaller i Mateo Cvenić - 2 Galerija

Tara Thaller i Mateo Cvenić u desetoj emisiji showa ''Ples sa zvijezdama'' plesali su rumbu.

''Bio je brzih koraka, lakih ocjena. Slažem se s time da quickstep nije bio naš najbolji ples, ali opet se ne slažem da smo se raspadali. Žiri, malo ste bili prestrogi i malo ste nas povrijedili. Sad ćete se iskupiti'', osvrnuo se Mateo Cvenić na prošlu emisiju i quickstep koji je tada otplesao sa svojom partnericom Tarom Thaller.

Pogledaj i ovo Tara Thaller i Mateo Cvenić - 3 Nerazdvojni su Naša mlada glumica pokazala je zgodne noge u mini haljini, a iz naručja je nije puštao partner kojeg je upoznala u hit-showu

''Iskreno, malo sam bila šokirana'', komentirala je Tara ocjene žirija.

Ove nedjelje plesali su rumbu.

''To je moj najdraži ples. Tara na Eurosongu? Pa dobro, možda jednog dana '', osvrnula se Tara na temu emisije posvećene ovom glazbenom natjecanju. 

''Pokazat ćemo neke emocije koje dosad možda nismo pokazali, morat ćemo se malo zbližiti jer to je takav ples'', poručio je Mateo.

A evo što je žiri rekao jesu li u tome uspjeli. 

''Fenomenalni narativ, vizual, vas dvoje, vaša strast, koreografija, sinkronizirani ste od početka, plešete od početka, a onda mi dođe da vidim taj kraj i ovoliko fali, preskoči tu letvicu, odi u finale'', poručila je Larisa Tari. 

''Toliko se vidi da ste si dobri, fenomenalna sinergija, pokazala si nam da možeš raditi fantastične stvari, sve smo bliže tom finalu i želimo da daš apsolutno sve. Ja sam tvoj najveći fan ovdje, držimo fige'', poručila im je Franka. 

''Kad ste spomenuli da ste bili povrijeđeni, mislim da je to odlično, jer tako to malo mora biti u ljubavi. Gledam te i mislim kako odlično pratiš svog partnera, takva partnerica treba biti, nisam gledao tehniku što znači da nije bilo tehničkih poteškoća. Hvala ti na tome što sam mogao normalno gledati'', nahvalio ih je Ciboci. 

''Fenomenalna si draga'', rekao je Igor Tari. 

1/38 >> Pogledaji ovu galeriju Tamara Loos - 1 Tamara Loos - 2 Tamara Loos - 3 Tamara Loos - 1 +33 Tamara Loos - 2 Celebrity Nemojte da vas zavara zatvoreni gornji dio: Tamara u kratkoj haljini neobičnog kroja pokazala prezgodne noge!

1/44 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 1 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 2 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 3 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 4 +39 Marko Mrkić i Maja Drobnjaković - 6 Celebrity Mrkić bez ustručavanja rekao što misli o pregruboj Cibocijevoj odluci i planu za dalje: ''Ima u meni tog inata''

 

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene