Svaka im čast!

Ciboci razotkrio glumice iz "Plesa sa zvijezdama", evo kakve velike planove imaju nakon završetka showa: "Teško je prestati…"

Marko Ciboci Marko Ciboci Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Marko Ciboci Daria Lorenci Flatz Daria Lorenci Flatz i Ivan Jarnec - 1 Marko Ciboci - 1 Marko Ciboci - 2 Marko Ciboci, Larisa Lipovac Navojec Igor Barberić, Larisa Lipovac Navojec, Franka Batelić, Marko Ciboci Marko Ciboci - 4 Marko Ciboci - 3 Marko Ciboci - 1 +19 Marko Ciboci - 3 Galerija

Marko Ciboci ispričao nam je sve o međunarodnom plesnom eventu koji organizira u Opatiji, a otkrio nam je i da će na njemu nastupiti dvije natjecateljice aktualne sezone showa "Plesu sa zvijezdama".

Član žirija showa "Ples sa zvijezdama" Marko Ciboci jedan je i od organizatora međunarodnog plesnog eventa ADRIATIC ROYAL PEARL koji se održava ovog lipnja.

Pogledaj i ovo Marko Ciboci Smekšao se? Strogog Marka Cibocija raznježio potez kolega iz žirija, ovakva ga dosad još nismo doživjeli: "Volim ih!"

"ADRIATIC ROYAL PEARL se organizira 4. godinu zaredom, započeli smo 2017, odradili tri godine za redom te se onda desio COVID, gdje smo morali mirovati i sada nakon 2 godine pauze započinjemo sa organizacijom najelitnijeg plesnog natjecanja u ovom dijelu Europe", ispričao nam je Ciboci.

Otkrio nam je i zašto događaj ove godine iz Dubrovnika seli u Opatiju.

"Naš plesni brand započeli smo 2017. u gradu Dubrovniku, no nažalost zbog konstantnog poskupljenja hotelskih usluga i kontinuirane ne podrške Grada Dubrovnika, Dubrovačko-Neretvanske županije, ali i Turističke Zajednice Grada Dubrovnika i Dubrovačko-Neretvanske županije odlučili smo event preseliti u Opatiju gdje smo dočekani otvorenih ruku od grada, turističke, županije, ali i od lokalne zajednice. Ove godine Adriatic Royal Pearl održati će se 10. i 11. lipnja 2023. u Hotelu Royal u Opatiji", kaže Ciboci.

Događaj će okupiti nabolje svjetske plesače u dvoranskim plesovima, a evo kako je Marku to uspjelo.

"Naravno prilikom svake organizacije potrebno je puno rada, odricanja i profesionalnih konekcija, nekako smo više manje sve uspjeli posložiti te su plesači diljem svijeta prepoznali event kao kvalitetan po brojim pokazateljima i izuzetno nam je drago da nam se vraćaju iz godine u godinu zadovoljni", ističe.

Ciboci nam je otkrio i da će na događaju plesati zvijezde iz aktualne sezone showa "Ples sa zvijezdama".

"U pro-am diviziji imamo najavu Ivana Jarneca i Darije Lorenci te Matea Cvenića sa svojom plesnom studenticom. U profesionalnoj diviziji tu će biti Ištvan Varga, Nika Jelić te mnogobrojni plesači svjetske kvalitete, te nam je izuzetna čast biti domaćinom natjecanja ovakvim svjetskim plesnim kvalitetama", poručio je.

Mateo Cvenić u Opatiji će plesati i sa svojom partnericom iz showa "Ples sa zvijezdama", glumicom Tarom Thaller

Zanimalo nas je i je li prema profesionalnim plesačima jednako strog pri ocjenjivanju kao prema natjecateljima "Plesa sa zvijezdama".

"Ja ću samo suditi Team Match u kojem se natječu parovi iz Amerike, Britanije, Europe i Azije jedni protiv drugih, predstavljajući svoj kontinent/zemljopisnu lokaciju. Kod profesionalnih natjecanja, suci ne komentiraju već daju ocijene, netko mora biti prvi, a netko zadnji, tako da vršimo komparaciju parova i rangiramo prema prikazanome", pojasnio je Ciboci.

Među sucima su i članovi žirija Britanskog BBC-evog "Stricly Come Dancing" i Njemačkog "Let's Dance" plesnog showa, pa Marka veseli išto će moći razmijeniti iskustva.

"Naravno, mi se svi već međusobno jako dobro znamo i uvijek je lijepo vidjeti svoje kolege i razmijeniti mišljenja i iskustva, kako sa profesionalnih natjecanja, tako i sa showa", kaže.

Upitali smo ga i smatra li da bi netko od natjecatelja "Plesa sa zvijezdama" mogao konkurirati u ovakvom plesnom natjecanju.

"U profesionalnoj diviziji zasigurno ne, ali u pro-am (professional-amateur) diviziji gdje plesni učitelji plešu sa svojim studentima i natječu se, tu bi se svi parovi iz PSZ-a vrlo lagano mogli snaći", smatra Ciboci, no ističe i kako je zadovoljan napretkom natjecatelja showa "Plesa sa zvijezdama"

"Izuzetno je lijepo vidjeti napredak zvijezda u svim plesnim stilovima, a još je ljepše vidjeti kako im ples zapravo priraste srcu i jako je teško prestati plesati nakon showa. Svi su parovi pokazali napredak i plesni rast, no naravno kako to biva u ovom formatu showa, netko mora ispasti, a ostali su oni parovi koji su taj napredak i rast najbrže ostvarili", govori Marko.

A hoće li ga u Opatiji doći podržati i kolege iz žirija?

"Ja se nadam da hoće, vidjeti ćemo", kaže.

Događaj će biti otvoren za javnost i ulaz je besplatan, a sve dodate informacije možete doznati na službenoj web stranici.

"Moramo smatrati izgubljenim svaki dan koji nismo plesali barem jednom. Plešite i budite sretni te se vidimo u Opatiji 10. i 11. lipnja 2023. u Hotelu Royal!" poručio je Ciboci.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Ruslana - 5 Ruslana - 4 Ruslana - 5 Ruslana - 4 +9 Ruslana - 3 Nekad i sad Sjećate li se predivne Ruslane? Njezin nastup na Eurosongu upisao se u povijest, a evo kako izgleda danas!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 +26 Najluđa izdanja Leta 3 Zanimljivosti Od ispaljivanja čepova iz stražnjica, do puštanja golubova iz glomaznih spolovila: Prisjetite se najluđih trenutaka i izdanja grupe Let 3!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene