bilo je tu svega

Od ispaljivanja čepova iz stražnjica, do puštanja golubova iz glomaznih spolovila: Prisjetite se najluđih trenutaka i izdanja grupe Let 3!

Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Mladen Pobi/Cropix 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 Najluđa izdanja Leta 3 +20 Najluđa izdanja Leta 3 Galerija

Ususret finalu Eurosonga, prisjetili smo se najluđih izdanja i trenutaka naših ovogodišnjih predstavnika, grupe Let 3.

Riječki rokeri Let 3 na sceni su prisutni još od 1986. godine, a svojom ekscentričnom pojavom na Eurosongu sada su osvojili simpatije cijele Europe.

Pogledaj i ovo Tereza Kesovija i Let 3 uputila im i savjet! Tereza Kesovija kritizirala nastup Leta 3 na Eurosongu, nije baš zadovoljna ni pjesmom: "Nisu mi bili dobri kao na Dori''

Njihov nastup u prvom polufinalu jedan je od najgledanijih na službenom YouTube kanalu Eurosonga, a osim o pjesmi "Mama ŠČ!", svi bruje i o njihovim kostimima te skidanju na pozornici.

No letovci iza sebe imaju dugu povijest skidanja, a nekad su znali otići i do kraja.

Ususret velikog finala Eurosonga, prisjetili smo se nekih od najluđih izdanja i trenutaka letovaca iz prošlosti, koje nije bilo lako ni prikupiti, jer ih je bilo zbilja jako puno.

Od čepova i ruža u stražnjicama, preko brnjica na spolovilima i glomaznih penisa iz kojih izlijeću golubovi, do kostima inspiriranih katoličkom crkvom, letovci su nebrojno puta dokazali da su spremni otići u krajnost i da njihovim iznenađenjima nema kraja.

Tijekom godina inspiraciju su pronalazili i u drugim poznatim Hrvatima, pa su se tako nekoliko puta maskirali u Jadranku Kosor, uključujući i u spotu za svoju pjesmu "Omađijaj me", a mnogi pamte i kako su se na Porinu 2006. godine obukli jednako kao Severina.

Bend je oduvijek bio poznat i po provokativnim i satiričnim tekstovima te energičnim nastupima, a nezaboravnih izdanja i trenutaka Leta 3 prisjetite se u našoj galeriji.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Let 3 (@let_3)

Podsjećamo vas i da ne zaboravite navijati za njih u finalu Eurosonga, u kojem će nastupiti 25. po redu, odnosno predzadnji, a eurovizijski znalci im zbog toga predviđaju dobar plasman, dok neki čak spominju i moguću pobjedu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Jacob Tremblay - 4 Jacob Tremblay - 1 Jacob Tremblay - 2 Jacob Tremblay - 4 +10 Jacob Tremblay u filmu Nekad i sad Evo kako danas izgleda dječak iz filma na koji smo ronili suze, svi su iznenađeni transformacijom koju su godine donijele!

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Blanka Blanka Blanka Blanka +6 Blanka Celebrity Pogledajte trenutak kada je haljina atraktivne Poljakinje postala puno kraća, za ovo je dobila ovacije publike!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene