Evo i što kažu kladionice

Pogledajte koliko pregleda na YouTubeu ima nastup Leta 3 u polufinalu Eurosonga, ostavili su glavne favorite daleko iza sebe!

Let 3 Let 3 Profimedia 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 - 3 Let 3 - 2 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 Let 3 +19 Let 3 Galerija

Let 3 i pjesma "Mama ŠČ!" imaju najviše pregleda od svih izvođača u prvom polufinalu na službenom kanalu Eurosonga na YouTubeu, no stanje na kladionicama nije tako bajno.

Ako je suditi po pregledima na YouTubeu, Hrvatska je zasad favorit za pobjedu na Eurosongu.

Pogledaj i ovo Lidija Horvat Dunjko na Eurosongu Evo kako danas izgleda Ostvarila je jedan od najboljih rezultata Hrvatske na Eurosongu, pa se s nostalgijom prisjetila: "Da nije bilo granatiranja dan prije, mi bismo sigurno pobijedili!"

Nastup Leta 3 s pjesmom "Mama ŠČ!" u prvom polufinalu Eurosonga preko noći je skupio više od 450 tisuća pregleda, a slijedi ih predstavnica Izraela Noa Kirel s pjesmom "Unicorn", koja broji malo više od 380 tisuća pregleda.

Predstavnica Švedske Loreen s pjesmom "Tattoo" i predstavnik Finske Käärijä s pjesmom "Cha Cha Cha", koji su prema kladionicama glavni favoriti za pobjedu na Eurosongu, imaju oko 300 tisuća pregleda.

"Godinama me nije ovako nasmijala neka pjesma na Eurosongu. Hvala, Hrvatska, bilo je fenomenalno i zabavno", "Jednostavno legendarno", "Glasao sam 20 puta za njih", "Najbolja pjesma na Eurosongu 2023.", neki su od brojnih pozitivnih komentara na Let 3 i pjesmu "Mama ŠČ!".

S druge strane, Hrvatska je nakon prvog polufinala naglo pala na kladionicama i trenutačno se nalazimo na 17. mjestu, s tek jedan posto šanse za pobjedu.

Osim Leta 3, u finale Eurosonga zasad su se plasirali i predstavnici Moldavije, Švicarske, Finske, Češke, Izraela, Portugala, Švedske, Srbije i Norveške.

Drugo polufinale održat će se u četvrtak, 11. svibnja, a veliko finale je u subotu, 13. svibnja.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Damir Martinović Mrle Damir Martinović Mrle Let 3 Let 3 +25 Let 3 Celebrity Oglasio se Mrle! Nakon prolaska Leta 3 u finale Eurosonga objavio je urnebesan video iz kade!  

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Luke Black - 5 Luke Black - 4 Luke Black - 3 Luke Black - 2 +15 Luke Black - 1 Celebrity Predstavnik Srbije detaljem na košulji odao je počast žrtvama masakra, a na kraju nastupa nije krio emocije!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene