omađijali su je!

Jadranka Kosor oprostila dečkima iz Leta 3 izrugivanja iz prošlosti, pogledajte čestitku njima koja je brzo prikupila tisuće lajkova!

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Josip Moler/Cropix 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Let 3 kao Jadranka Kosor Let 3 kao Jadranka Kosor Let 3 kao Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor Zdenka Kovačiček, Jadranka Kosor Jadranka Kosor Jadranka Kosor, Stipe i Saša Mesić Jadranka Kosor +17 Jadranka Kosor Galerija

Jadranka Kosor na Twitteru je čestitala Letu 3 na prolasku u finale Eurosonga.

ŠČ manija zahvatila je i bivšu premijerku Jadranku Kosor.

Pogledaj i ovo Tereza Kesovija i Let 3 uputila im i savjet! Tereza Kesovija kritizirala nastup Leta 3 na Eurosongu, nije baš zadovoljna ni pjesmom: "Nisu mi bili dobri kao na Dori''

Kosor je na svojem profilu na Twitteru čestitala Letu 3 na prolasku u finale Eurosonga, čime je potvrdila i da im je oprostila izrugivanja iz prošlosti.

"Bravo Let 3! Mama ŠČ!", napisala je Jadranka i brzo prikupila na tisuća lajkova.

No nije trebalo dugo da se netko sjeti i legendarnog spota Leta 3 za pjesmu "Omađijaj me", u kojem su dečki iz grupe odjeveni kao Jadranka.

"Lako je tako", komentirao je jedan korisnik Twittera uz fotografiju iz spota.

Pjesma "Omađijaj me" izašla je 2013. godine, kada je Jadrankin premijerski mandat već bio gotov, a članovi Leta 3 u to su se vrijeme često odijevali kao ona i na svojim koncertima.

Kosor je postala premijerka 2009. godine, nakon iznenadne ostavke Ive Sanadera, a tu funkciju ispunjavala je do 2011.

Zadnjih je godina postala jako popularna na Twitteru, gdje je vrlo aktivno bilježi trenutke iz svojeg svakodnevnog života.

Često je se može vidjeti i u šetnji zagrebačkom špicom, a obično joj društvo prave sin Lovre i unučić.

Kosor je sina dobila sa sportskim novinarom Ivom Škopljancem, koji je preminuo 2013. godine nakon kratke i teške bolesti. Lovro je rođen 1994. godine i Jadrankino je jedino dijete.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Bloom Tatarinov Let 3 Maja Šuput Maja Šuput - 1 +25 Maja Šuput - 5 Celebrity Pogledajte kako se Majin Bloom pripremao za navijanje na Eurosongu, oduševio je i dečke iz Leta 3!

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji Tarika Filipovića na premijeri filma 42 sekunde Tarik Filipović s roditeljima Tarik i Lejla Filipović sa sinovima Tarik i Lejla Filipović +18 Tarik i Lejla FIlipović Celebrity Roditelji Tarika Filipovića zbog sina se pojavili u javnosti, što ne čine gotovo nikad, a razlog za to ipak je bio poseban!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene