u omiljenom društvu

Pogledate tko je Jadranki Kosor izmamio ovakav osmijeh, ni kiša joj nije uspjela pokvariti raspoloženje!

Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 4 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 4 Marko Lukunić/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom, snahom i unukom - 3 Jadranka Kosor Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 4 Jadranka Kosor Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem +11 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Galerija

Dobro raspoložena Jadranka Kosor snimljena je u centru Zagreba sa sinom Lovrom, snahom Mateom i unukom.

Bivšu premijerku i saborsku zastupnicu Jadranku Kosor kiša u Zagrebu nije spriječila u subotnjoj obiteljskoj šetnji.

Pogledaj i ovo Jadranka Kosor Malo, pomalo! Jadranka Kosor javila se nakon izlaska iz bolnice, evo što je jedva dočekala: "Kao da se sve ponovno slaže"

U društvu sina Lovre Škopljanca, snahe Matee i unuka snimljena je na popularnoj špici, gdje je privlačila poglede u elegantnom izdanju.

Dobro raspoložena Jadranka tijekom šetnje nije skidala osmijeh s lica i vidjelo se da baš uživa u druženju sa svojim najbližima, a nije dopustila ni da joj fotografi pokvare raspoloženje.

Kosor ne voli puno pričati o svojoj obitelji, no poznato je da je jako bliska sa svojim sinom jedincem, a jednom je prilikom otkrila i da posebno uživa u ulozi bake jer je nju njezina baka odgojila, pa svaki slobodni trenutak koristi za druženje s obitelji.

Sina Lovru dobila je 1994. godine, a njegov je otac sportski novinar Ivo Škopljanac, koji je preminuo 2013. nakon kratke i teške bolesti. Lovro je, inače, ugledan član akademske zajednice. Doktorirao je prije svoje 30. godine i radi na Odsjeku za komparativnu književnost na Filozofskom fakultetu u Zagrebu, a objavio je i vlastitu knjigu.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell - 1 Paul Burrell - 2 +26 Paul Burrell - 3 Celebrity Bivši batler princeze Diane javio se poslije puno godina s jednom, jedinom željom

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan, Jovana Stojiljković i Helena Minić Matanić +17 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Celebrity Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, ljubavi su dali drugu šansu i nisu se pokajali!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene