hm...

Jadranka Kosor objavila fotografiju s kave s dragom osobom, pa potaknula nagađanja o tajanstvenom džentlmenu

Jadranka Kosor Jadranka Kosor Platforma X 1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jadranka Kosor Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 1 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 2 Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem i unukom - 4 Jadranka Kosor Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor sa sinom Lovrom Škopljancem Jadranka Kosor Jadranka Kosor +10 Jadranka Kosor i Kolinda Grabar-Kitarović - 4 Galerija

Jadranka Kosor zaintrigirala je pratitelje na Twitteru fotografijom s kave s dragom osobom.

Bivša premijerka i saborska zastupnica Jadranka Kosor vrlo je aktivna na Twitteru, gdje bilježi trenutke iz svojeg svakodnevnog života.

Pogledaj i ovo Jadranka Kosor - 1 "A ako je friški ministar...'' Jadranka Kosor komentirala golišave fotke novog ministra koje je naglo obrisao, nisu joj uspjele promaknuti!

Jednom od svojih posljednjih objava na društvenoj mreži zaintrigirala je pratitelje.

"Na kavi s dragom osobom koja ne želi na Twitter", napisala je uz fotografiju na kojoj dotjerana pozira na fotelji.

"Tajanstveni džentlmen", komentirao je jedan korisnik Twittera, na što je Jadranka odgovorila: "Tako je!"

"Ima tko se ne boji", "Jadranka popravila liniju, izrasla u lijepu djevojčicu", "Baš Vas je lijepo vidjeti", "Slatka", još su neki od komentara koje je dobila.

Kosor je bila u braku s novinarom Ivom Škopljancem, koji je preminuo 2013. godine, nakon kratke i teške bolesti. Zajedno su dobili sina Lovru, koji je rođen 1994. godine i koji je Jadranki podario unuka.

1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Senad Bašić i Moamer Kasumović Senad Bašić i Mustafa Nadarević +0 Senad Bašić Celebrity Faruk iz "Lud, zbunjen, normalan" oglasio se nakon dugo vremena i progovorio o borbi s teškom bolesti

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 5 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 4 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 3 Michael Douglas i Catherine Zeta-Jones - 1 +17 Catherine Zeta-Jones i Michael Douglas (Foto: Getty Images) Celebrity Fotografija glumačke legende koja opčinjeno gleda u raskošni dekolte 25 godina mlađe supruge Catherine pravi je hit u stranim medijima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene