sudbina ih opet spojila

Goran Bogdan nakon dugo vremena snimljen s 11 godina mlađom djevojkom, ljubavi su dali drugu šansu i nisu se pokajali!

Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Amir Hamzagic/ATAImages/Pixsell 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan i Jovana Stojiljković Goran Bogdan, Jovana Stojiljković i Helena Minić Matanić Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 5 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) +11 Jovana Stojiljković (Foto: Instagram) Galerija

Goran Bogdan snimljen je u rijetkom izlasku s djevojkom Jovana Stojiljković na svečanom otvorenju 51. Festa u Beogradu.

Naš proslavljeni glumac i miljenik žena, 42-godišnji Goran Bogdan u vezi je s kolegicom iz Srbije, 11 godina mlađom Jovanom Stojiljković, no rijetko ih imamo priliku vidjeti skupa u javnosti.

Pogledaj i ovo Goran Bogdan i Jovana Stojiljković ovakvoga ga rijetko viđamo Dobro raspoloženi Goran Bogdan u društvu 11 godina mlađe djevojke iznenadio promjenom koja se dogodila preko noći!

Sada su ih, nakon dugo vremena, fotografi ulovili u zajedno na svečanom otvorenju 51. Festa u Beogradu.

Iako se ne vole eksponirati, ovaj put se nisu obazirali na znatiželjne poglede, a sudeći po njihovim osmijesima, čini se da su se odlično proveli u izlasku.

Par je krajem 2021. godine odlučio svojoj ljubavi pružiti drugu šansu, a ponovno su se zbližili na snimanju serije u Hrvatskoj, samo nekoliko mjeseci nakon što su prekinuli.

Još ranije je otkriveno kako su njihovoj vezi prvi put presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti, no čini se da je sudbina ipak imala drugačije planove.

Podsjetimo, Goran i Jovana vezu su započeli 2019. godine, a za njihovu se romansu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu, u kojoj je ona imala glavnu ulogu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, a iako rijetko pričaju o svom privatnom životu, neki detalji su se ipak saznali.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell - 1 Paul Burrell - 2 +26 Paul Burrell - 3 Celebrity Bivši batler princeze Diane javio se poslije puno godina s jednom, jedinom željom

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Tim Burton - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 2 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Monica Bellucci i Tim Burton - 5 +21 Monica Bellucci i Tim Burton - 6 Celebrity Prve fotografije novog moćnog para: Jedna od najljepših žena svijeta i slavni redatelj prošetali držeći se za ruke i potvrdili šuškanja!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene