nema više skrivanja

Prve fotografije novog moćnog para: Jedna od najljepših žena svijeta i slavni redatelj prošetali držeći se za ruke i potvrdili šuškanja!

Monica Bellucci i Tim Burton - 4 Monica Bellucci i Tim Burton - 4 Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Monica Bellucci i Tim Burton - 1 Monica Bellucci i Tim Burton - 2 Monica Bellucci i Tim Burton - 3 Monica Bellucci i Tim Burton - 5 Monica Bellucci i Tim Burton - 6 Monica Bellucci i Tim Burton - 7 Monica Bellucci i Tim Burton Monica Bellucci - 1 Monica Bellucci - 3 Monica Bellucci i Nicolas Lefebvre (Foto: Profimedia) +15 Monica Bellucci i Vincent Cassel (Foto: Getty Images) Galerija

Monica Bellucci i Tim Burton prošetali su Madridom držeći se za ruke čime su i službeno potvrdili su da su par.

Hollywood je dobio novi moćni par. Glumica Monica Bellucci (58) i redatelj Tim Burton (64) potvrdili da su u vezi, nakon što se o tome već neko vrijeme nagađalo u medijima.

Pogledaj i ovo Monica Bellucci ''počinje još jedna avantura'' Jedna od najljepših žena svijeta konačno je otkrila tko je muškarac kojeg ljubi: ''To je jedan od onih susreta...''

Novopečeni par snimljen je u romantičnoj šetnji Madridom, tijekom koje su se cijelo vrijeme držali za ruke i upućivali jedno drugom zaljubljene poglede. Na fotografe se nisu obazirali i čini se da su se konačno odlučili prestati skrivati.

Monica i Tim poznaju se već 16 godina, a nagađa se da je njihovo prijateljstvo preraslo u nešto više nakon susreta na Lumiere Film Festivalu u Lyonu u listopadu prošle godine, gdje mu je ona uručila nagradu za životno djelo.

Nije poznato da je Monica bila u romantičnoj vezi nakon prekida s umjetnikom Nicolasom Lefebvreom 2019. godine. Prije toga je bila u braku s glumcem Vincentom Casselom od 1997. do 2013. godine, a s njim je dobila dvije kćeri. Iza sebe ima i brak s fotografom Claudijem Bassom, za kojeg se udala 1990. godine, a razveli su se četiri godine kasnije.

Burton je od 1987. do 1991. godine bio u braku s njemačkom umjetnicom Lenom Gieseke. Ima i dvojicu sinova s glumicom Helenom Bonham Carter, s kojom je bio u vezi 13 godina, a prekinuli su 2014.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Tonči Huljić Tonči Huljić Tonči Huljić Vjekoslava i Tonči Huljić +11 Tonči Huljić Celebrity Tonči Huljić komentirao zabranu koncerta narodnjaka u Puli i Osijeku pa ukazao na jedan apsurd: "Ništa oko čega bismo se trebali brinuti"

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena +20 Lepa Brena Celebrity Bez šminke i u trenirci: Lepa Brena snimljena ispred bolnice u nesvakidašnjem izdanju, poznato je i zašto je bila tamo

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene