biste li je prepoznali?

Bez šminke i u trenirci: Lepa Brena snimljena ispred bolnice u nesvakidašnjem izdanju, poznato je i zašto je bila tamo

Lepa Brena - 2 Lepa Brena - 2 Antonio Ahel/ATA Images/Pixsell 1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Lepa Brena - 1 Lepa Brena - 4 Lepa Brena - 3 Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena Lepa Brena - 7 Lepa Brena - 5 Lepa Brena Lepa Brena i suprug - 2 +14 Lepa Brena - 4 Galerija

Lepu Brenu fotografi su ulovili ispred bolnice u Beogradu u izdanju u kakvome je rijetko imamo priliku vidjeti.

Jednu od najvećih zvijezda regije, pjevačicu Lepu Brenu (62), navikli smo viđati potpuno dotjeranu i našminkanu, no sad je uhvaćena u nesvakidašnjem izdanju.

Pogledaj i ovo Lepa Brena - 4 nadmašila samu sebe Najskuplji spektakl viđen na Balkanu: Pogledajte što je Lepa Brena napravila u Sarajevu i tko joj se pridružio u ovoj senzaciji!

Fotografi su je snimili ispred jedne bolnice u Beogradu u trenirci, bez trunke šminke i s kosom svezanom u rep, a oči je sakrila velikim sunčanim naočalama. Iako nije bila sređena, Brena je spremno pozirala ispred bolnice, a otkrila je i da je došla na redovnu kontrolu.

"Ja sam kontrol frik, moram redovito ići provjeravati zdravlje, tako da je super sve", kazala je pjevačica za Blic.rs.

Brena je ranije za medije progovorila i o svojim zdravstvenim problemima.

"Odavno sam naučila da probleme treba rješavati hladne glave. Nisam paničar. Kada sam se sa trombozom susrela prvi put, sve sam proučila i bila sam redovan pacijent. Navikla sam tako živjeti, znam što ne smijem piti i jesti, kao i kako se moj život treba odvijati po zdravstvenim pravilima", objasnila je Lepa Brena.

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju The Backstreet Boys - 1 The Backstreet Boys - 4 The Backstreet Boys - 2 The Backstreet Boys - 3 +13 Backstreet Boys (Foto: Screenshot) Nekad i sad Djevojke su nekad zbog njih padale u nesvijest, a evo kako izgledaju i što rade 30 godina kasnije!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene