sudbina ih opet spojila!

Jedan od naših najpoželjnijih glumaca uživa na ljetovanju s 11 godina mlađom kolegicom kojoj se vratio nekoliko mjeseci nakon prekida

Goran Bogdan Goran Bogdan Sandra Simunovic/Pixsell 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bogdan, Jovana Stojiljković i Helena Minić Matanić Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 2 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 1 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković (Foto: PR) Jovana Stojiljković (Foto: Instagram) Jovana Stojiljković (Foto: Instagram) Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 3 Goran Bogdan i Jovana Stojiljković - 4 Goran Bogdan +7 Ivana Roščić i Goran Bogdan Galerija

Goran Bogdan uživa na ljetovanju s djevojkom Jovanom Stojiljković, a njihovu zajedničku fotografije na Instagramu je objavio Dalibor Matanić.

Naš proslavljeni glumac i miljenik žena Goran Bogdan i njegova djevojka, srpska glumica Jovana Stojiljković trenutno zajedno uživaju na ljetovanju, a njihovu rijeku zajedničku fotografiju na Instagramu je objavio redatelj Dalibor Matanić.

Pogledaj i ovo Prljavo kazalište, Goran Bogdan duše zabave Našeg glumca i djevojku ponijela atmosfera u kavani u Beogradu, pogledajte kakav su raspašoj napravili!

"Napokon normalni gosti", napisao je Dalibor uz fotku na kojoj Goran i Jovana poziraju nasmijani sa njegovom suprugom Helenom Minić Matanić, a možete je pogledati u galeriji.

Par među kojim je 11 godina razlike ponovno se zbližio na snimanju nove serije u Hrvatskoj krajem prošle godine, samo nekoliko mjeseci nakon što su prekinuli. Još ranije je otkriveno kako su njihovoj vezi presudile poslovne obaveze, zbog kojih se nisu mogli često viđati te su prekinuli zbog razdvojenosti, no čini se da je sudbina ipak imala drugačije planove.

Podsjetimo, Goran i Jovana prvi put su prohodali 2019. godine, a za njihovu vezu saznalo kada je naš glumac svoju kolegicu iznenadio velikim buketom cvijeća nakon premijere njezine predstave u Narodnom pozorištu u Beogradu. Zajedno su se pojavili na nekoliko događaja, no svoju privatnost pokušavaju sačuvati daleko od očiju javnosti.

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Ivan Huljić - 1 Ivan Huljić - 2 Ivan Huljić - 3 Ivan Huljić - 4 +8 Ivan Huljić - 1 Celebrity Sin Tončija Huljića uspješno čuva svoju privatnost i rijetko se pojavljuje u javnosti, no fotografima se ovaj put nije uspio sakriti!

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj i Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 3 +19 Ivana Vida - 4 Nekad i sad Atraktivna supruga Domagoja Vide nekoć je nizala uspjehe na izborima ljepote, no od tada se dosta promijenila, a estetske zahvate ne poriče

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene