zajedno su od 2012.

Atraktivna supruga Domagoja Vide nekoć je nizala uspjehe na izborima ljepote, no od tada se dosta promijenila, a estetske zahvate ne poriče

Domagoj i Ivana Vida Domagoj i Ivana Vida Instagram 1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Domagoj i Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 1 Ivana Vida - 2 Ivana Vida - 3 Ivana Vida - 4 Domagoj i Ivana Vida - 3 Domagoj i Ivana Vida - 1 Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) Ivana i Domagoj Vida (Foto: Instagram) +13 Ivana (Foto: Instagram) Galerija

Zbog pljačke koju su doživjeli Domagoj i Ivana Vida, ovih se dana mnogi pitaju tko je atraktivna supruga našeg nogometaša, a evo što se sve zna o njoj.

Naš nogometaš Domagoj Vida i njegova supruga Ivana opljačkani su i iz kuće im je ukraden nakit u vrijednosti od skoro 5 milijuna kuna. 

Pogledaj i ovo Domagoj i Ivana Vida Tip-top sređeni Domagoj Vida objavio modno usklađenu fotku sa suprugom Ivanom, a jedan detalj na njoj ukrao je svu pažnju

Naime, Vida je trebao ići za Grčku potpisati novi ugovor, no zbog cijele situacije, morao je to odgoditi. Cijelu vijest o pljački potvrdio je i BN Sports.

Vida i supruga tako su ovih dana dospjeli u medije, a zbog toga su se i mnogi zapitali tko je samozatajna Ivana.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Domagoj Vida (@iamdomagojvida)

Prije nego što se udala za Domagoja, Ivana Vida, djevojački Gugić, na domaćim izborima ljepote osvojila je čak četiri lente. Bila je prva pratilja Miss Hercegovine, Miss turizma Hrvatske, prva pratilja Miss Dalmacije te je prije šest godina uvjerljivo odnijela pobjedu na natjecanju za "Kraljicu Hrvatske".

Od tada se dosta promijenila, a osim što je od plavuše postala crnka, priznala je i da se podvrgnula raznim estetskim zahvatima.

Kada su je jednom pratitelji na Instagramu pitali što je točno operirala, samo je kratko odgovorila - svašta. Tom je prigodom otkrila i da joj je prirodna boja kose smeđa, da voli baklavu, da je završila Srednju farmaceutsku školu i kako bi jednog dana voljela raditi u farmaciji te da je diplomirala na Ekonomskom fakultetu. Poznato je i da od  stranih jezika tečno govori engleski i ruski, a opušta je kuhanje. 

Kako je Ivana izgledala prije udaje za Domagoja, pogledajte u galeriji. 

Inače, Domagoju je supruga Ivana velika podrška u karijeri još od 2012. godine kada su se zaljubili u noćnom izlasku. Vjenčali su se 2017. godine u umaškoj crkvi Uznesenja Marijina i sv. Peregrina, a otprilike godinu dana ranije na svijet je stigao njihov sinčić David.

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar i Andrea Dragojević Petar Dragojević sa suprugom i bebom (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Andrea Dragojević Petar i Oliver Dragojević +9 Petar Dragojević - 1 Celebrity Nećak Olivera Dragojevića sa zgodnom suprugom ima petero djece, a ona je zbog njega nedavno napravila neočekivani javni istup!

1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) +13 Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) Celebrity Naša lijepa glumica i devet godina mlađi miljenik žena prvom zajedničkom fotkom na Instagramu obradovali obožavatelje!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene