nakon četiri godine braka

Naša lijepa glumica i devet godina mlađi miljenik žena prvom zajedničkom fotkom na Instagramu obradovali obožavatelje!

Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 4 Jelena Perčin i Momčilo Otašević (Foto: Bojan Zibar) Momčilo Otašević i Jelena Perčin (Foto: Hana Šmerek) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Privatni album) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Privatni album) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Facebook) Jelena Perčin, Momčilo Otašević (Foto: Privatni album) +7 Jelena Perčin i Momčilo Otašević (FOTO: Dusko Marusic/PIXSELL) Galerija

Momčilo Otašević na Instagramu je prvi put objavio fotografiju sa suprugom Jelenom Perčin s kojom je u braku od 2018. godine.

Supružnike i glumce Momčila Otaševića (32) i Jelenu Perčin (41) rijetko imamo priliku vidjeti skupa h javnosti, no sada je na Instagramu osvanula njihova prva zajednička fotografija.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin Djevojčica s trešnjicama Znate li kako je Jelena Perčin izgledala kao dijete? Podijelila je staru fotku koja je sve nasmijala: ''Moja najautentičnija!''

Objavio ju je crnogorski miljenik žena, a otkrio je i da su trenutno na odmoru na otočiću Lopudu kraj Dubrovnika.

"I ja sliku sa ženom imam!" napisao je u glumac u opisu fotke na kojoj grli suprugu u restoranu, a oboje su nasmiješeni i preplanuli.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Momcilo Otasevic (@olicmom)

"Divni ste", "Lijepo vas je vidjeti zajedno", "Najljepši par na svijetu", "Najljepša glumica u divan glumac", neki sh od brojnih komplimenata koje su dobili i obožavatelji su ih očito jedva dočekali vidjeti skupa.

Ljubav između Jelene i Momčila planula je na snimanju serije "Zora dubrovačka", a vjenčali su se 2018. godine i imaju dvoje djece. Glumac nam je u jednom razgovoru prepričao kako je započela njihova ljubavna priča.

"To je izgledalo da ni sami nismo znali što se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lijep put. Otkrili smo kolegama nakon mjesec-dva", prisjetio se Otašević.

O braku s Jelenom govorio je i u zabavnom serijalu DNEVNIK.HR-a "Fakap", u kojem je prepričao i neke njihove svađe.

"U principu, otkrio sam neke duhovite stvari koje često zajedno pričamo tako da će se sigurno nasmijati", kazao je Momčilo nakon što je priznao da Jelena još nije pogledala emisiju.

Momčilo, koji ima jednu od glavnih uloga u popularnoj seriji Nove TV "Kumovi", u Hrvatskoj je stekao titulu miljenika žena, a otkrio nam je li supruga ljubomorna zbog toga, ali i oslovljavaju li ga tako i u rodnoj Crnoj Gori.

"Naravno da nije ljubomorna, a i nema tu ništa zbog čega bi netko mogao biti ljubomoran. A u Crnoj Gori sam: 'Evo ga, onaj naš glumac' i to mi se sviđa" zaključio je Momčilo.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa Dino i Viktorija Rađa Viktorija Đonlić Rađa +2 Viktorija Đonlić Rađa i Dino Rađa Celebrity Viktorija Rađa u bikiniju pokazala opake trbušnjake, no suprug Dino imao je jednu pritužbu: "Niti bravo..."

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Petar i Andrea Dragojević Petar Dragojević sa suprugom i bebom (Foto: Dnevnik.hr) Petar i Andrea Dragojević Petar i Oliver Dragojević +9 Petar Dragojević - 1 Celebrity Nećak Olivera Dragojevića sa zgodnom suprugom ima petero djece, a ona je zbog njega nedavno napravila neočekivani javni istup!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene